yasindagasan

Uzman
Arkadaşlar bu neden olmuş?

IMG_3172.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen macun böyle olmuş çiplere karışmış ne olacak ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    191,6 KB · Görüntüleme: 92
Hocam yalıtkan olduğu için gayet normal. Zarar vermeden mümkün olduğunca söküp yerine bütçenizin yetebileceği en iyi macunu takın.

Sorun olmaz değil mi benim hatam aslında macunu ilkte az sürmüştüm dün akşam açtım bir tık fazla koydum ve spatulayla yaymadım, sıcaklaıklar sabah çoktu şimdi açtım ve bu halde olmuş spatulayla yaymalıyım değşl mi?

Sorun olmaz değil mi benim hatam aslında macunu ilkte az sürmüştüm dün akşam açtım bir tık fazla koydum ve spatulayla yaymadım, sıcaklaıklar sabah çoktu şimdi açtım ve bu halde olmuş spatulayla yaymalıyım değşl mi?
Macun yalıtkan ise sorun olmaz. Yani şuana kadar sistem hiç bir sorun olmadan çalışıyorsa sorun olmaz.

Üstünü hafif nemli bir bezle sil yanlardaki mosfetleride sileiblirsin bir şey olmaz ama çok baskı uygulama onları koparırsan bozarsın.

Macunun markası ne?