Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    230,9 KB · Görüntüleme: 68
Güzel yeterli. Ayrıca bilmediğimden soruyorum AMD işlemcinin üstünde neden NVIDIA'daki gibi yazılar yok :unsure:
Valla yazı üstünde değil de dış çerçevesinde mevcut ben de bilmiyorum. Bir de hocam spatulayla yayayım değil mi macunu? miktarı ne kadar olsun?

Güzel yeterli. Ayrıca bilmediğimden soruyorum AMD işlemcinin üstünde neden NVIDIA'daki gibi yazılar yok :unsure:
Hocam bir de soğutma borusunda şöyle eğrilik var sorun olur mu?

İyi mi hocam?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    143,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    image.webp
    243,4 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    image.webp
    252,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
İzopropil alkol ile silinmesi lazım. internette satılıyor. Genelde tüm elektronik devreler bu alkol ile silinip temizlenir.

Muhtemelen eski açışlarımda olmuş olabilir hatırlamıyorum sorun teşkil eder mi?
O borunun içerisinde ısıyı taşıması için gaz var. Sen boruyu yamultarak gazın geçişini yavaşlattın belki de kesilme noktasına getirdin. Bu da fan ve işlemci arasındaki ısı transferini yavaşlatıyor. Ne kadar termal macun yenilesende eskisi kadar soğuk olmamasının nedeni bu yamukluk.

O borunun içerisinde ısıyı taşıması için gaz var. Sen boruyu yamultarak gazın geçişini yavaşlattın belki de kesilme noktasına getirdin. Bu da fan ve işlemci arasındaki ısı transferini yavaşlatıyor. Ne kadar termal macun yenilesende eskisi kadar soğuk olmamasının nedeni bu yamukluk.

Ne yapmalıyım bu durumda şimdi kapattım laptopu ve bakacağım sıcaklıklara.

Sıcaklıklar 3 dakikadır sabit böyle aida 64 extreme testi sorun var mı?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    133,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme: