Macun güzel ,işlemci ve soğutma bloğunu önce güzelce kurutun bezle sonra macunu güzelce yayın her yere. Kalın bir tabaka olmasın.
Macun güzel, işlemci ve soğutma bloğunu önce güzelce kurutun bezle sonra macunu güzelce yayın her yere. Kalın bir tabaka olmasın.
Valla yazı üstünde değil de dış çerçevesinde mevcut ben de bilmiyorum. Bir de hocam spatulayla yayayım değil mi macunu? miktarı ne kadar olsun?Güzel yeterli. Ayrıca bilmediğimden soruyorum AMD işlemcinin üstünde neden NVIDIA'daki gibi yazılar yok![]()
Hocam bir de soğutma borusunda şöyle eğrilik var sorun olur mu?Güzel yeterli. Ayrıca bilmediğimden soruyorum AMD işlemcinin üstünde neden NVIDIA'daki gibi yazılar yok![]()
İyi mi hocam?Güzel yeterli. Ayrıca bilmediğimden soruyorum AMD işlemcinin üstünde neden NVIDIA'daki gibi yazılar yok![]()
Bakır boruyu siz mi yamulttunuz?Valla yazı üstünde değil de dış çerçevesinde mevcut ben de bilmiyorum. Bir de hocam spatulayla yayayım değil mi macunu? miktarı ne kadar olsun?
Hocam bir de soğutma borusunda şöyle eğrilik var sorun olur mu?
İyi mi hocam?
Muhtemelen eski açışlarımda olmuş olabilir hatırlamıyorum sorun teşkil eder mi?
O borunun içerisinde ısıyı taşıması için gaz var. Sen boruyu yamultarak gazın geçişini yavaşlattın belki de kesilme noktasına getirdin. Bu da fan ve işlemci arasındaki ısı transferini yavaşlatıyor. Ne kadar termal macun yenilesende eskisi kadar soğuk olmamasının nedeni bu yamukluk.Muhtemelen eski açışlarımda olmuş olabilir hatırlamıyorum sorun teşkil eder mi?
O borunun içerisinde ısıyı taşıması için gaz var. Sen boruyu yamultarak gazın geçişini yavaşlattın belki de kesilme noktasına getirdin. Bu da fan ve işlemci arasındaki ısı transferini yavaşlatıyor. Ne kadar termal macun yenilesende eskisi kadar soğuk olmamasının nedeni bu yamukluk.
Sıcaklıklar 3 dakikadır sabit böyle aida 64 extreme testi sorun var mı?O borunun içerisinde ısıyı taşıması için gaz var. Sen boruyu yamultarak gazın geçişini yavaşlattın belki de kesilme noktasına getirdin. Bu da fan ve işlemci arasındaki ısı transferini yavaşlatıyor. Ne kadar termal macun yenilesende eskisi kadar soğuk olmamasının nedeni bu yamukluk.