Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Kasanız hangi model?
İsa Aksu
Yetkin
ASUS TUF Gaming GT502.
Son düzenleyen: Moderatör:
Draco
Yetkin
Görüntü amaçlı ışıklı mışıklı bir ayar çekebilirsin. Onun haricinde gerek yok. Dana gibi kasa tam sergilik.
İsa Aksu
Yetkin
Kasana bağlı. Görünüş için yapanda var, performans içinde.
Kasa ASUS TUF Gaming GT502. Aslında yüksek ayarlarda 65-70 derece arası işlemci. Bilemedim.
Görüntü amaçlı ışıklı mışıklı bir ayar çekebilirsin. Onun haricinde gerek yok. Dana gibi kasa tam sergilik.
Görüntü çok da fazla önemli değil ya benim için. Performans daha önemli. Teşekkür ederim bilgi için.
Son düzenleyen: Moderatör:
intikk
Başarılı
Kasa ASUS TUF Gaming GT502. aslında yüksek ayarlarda 70 65 derece arası işlemci. Bilemedim.
Görüntü çok da fazla önemli değil ya benim için. Performans daha önemli. Teşekkür ederim bilgi için.
Bütçe yok galiba o yüzden https://www.amazon.com.tr/Noctua-NF-A12x25-PWM-Birinci-Kahverengi/dp/B07C5VG64V
İsa Aksu
Yetkin
Aslında varda kasa toplama seçeneğinde kasa fanı takma seçeneği yoktu. Ürünü inceleyeceğim teşekkür ederim.
Hocam, kasanızda kullandığınız parçalara ve bu parçaların yük altında ortaya çıkardıkları sıcaklıklara göre değişir fakat benim şahsi görüşüm fan alınması yönündedir (hiç olmamasından olması daha iyidir). Şu bir gerçek o fanları aldıktan sonra kasanızda sıcaklık ve hava sirkülasyonu adına güzel etkileri olacaktır. Çünkü sıcak hava içeride birikmeyecek tam aksine kasa fanları sayesinde (arka, üst, alt) tahliye edilecek ve bunun yanında önde ya da kasanın yanında ki fanlar sayesinde de temiz hava girişi sayesinde sıcaklıklarda bir denge olacaktır.
Evet görürsün özellikle mesh kasa ise çok daha verim alırsınız, deliklerinden verimli temiz hava üfler ve kasanın içini ferah tutar.Kasamı yeni topladım ama kasa fanı içinde yoktu, ekstradan fan alıp taksam çok faydasını görür müyüm? Sıvı soğutmam var.
Yeni konular
-
-
-
-
Samsung M7 monitörde statik elektrik sorunu
- Efe İlhan Yüce
-
-
-
-