Merhaba arkadaşlar, ya mevcut kasama 6 adet Arctic fan alacağım ya da 4 fanlı yeni bir ATX kasa alacağım. Şu an kullandığım kasa mATX MSI M100A modeli. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1700
- Makaleler
- 9
Yerinizde olsam mesh bir kasaya geçerdim. Attığınız kasayı arkadaşım almıştı iki gün önce. Gayet güzel hava akışı var.
Teacher80 40
Başarılı
Soğutmanı iyileştirmek için daha fazla fan girişli kasa almanı öneririm. Mevcut kasan ile yenisi arasında pek fark olmayacaktır. Kasdettiğim şey alttan da hava üfleyen şu tipler:
PSU yan tarafta ikinci kısımda oluyor bu tip kasalarda.
zaten mesh bir kasam var ve 6 adet fan destekliyor.Yerinizde olsam mesh bir kasaya geçerdim. Attığınız kasayı arkadaşım almıştı iki gün önce. Gayet güzel hava akışı var.
Soğutmanı iyileştirmek için daha fazla fan girişli kasa almanı öneririm. Mevcut kasan ile yenisi arasında pek fark olmayacaktır. Kasdettiğim şey alttan da hava üfleyen şu tipler:
cpu 57 dereceyi geçmiyor ekran kartım ise 55 dereceyi geçmiyor soğutmayla ilgili değil sesle ilgili problemim var.
- Makaleler
- 9
Dediğiniz modelde mesh ibaresi geçmiyor internette. Mesh ise fan alın zaten fazla bir fark olmayacak yeni kasa ile.Zaten mesh bir kasam var ve 6 adet fan destekliyor.
Teacher80 40
Başarılı
Ses ise sorun Be Quiet! marka kasalara bakmalısın.cpu 57 dereceyi geçmiyor ekran kartım ise 55 dereceyi geçmiyor soğutmayla ilgili değil sesle ilgili problemim var.
Fanlari guncelleyerek optimal hava akisi sağlamak en iyisi olur. Ben CC560'ı bu şekilde adam ettim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Acer Nitro 18 | Ryzen AI 7 350 & RTX 5070 Ti - 79.799 TL
- mortem.dll
-
Elektronik Next marka televizyonlarda 5.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
Giyim Adidas ayakkabılarda %35 indirim + 1.500 TL'ye 500 TL kupon!
- Fırsat Ekibi
-
QNB Mobil uygulamasına rootlu bir şekilde nasıl girilebilir?
- LeoTheLinuxEnthusiast6610