Makaleler
1
1-2 saattir başım çatladı, bir de ne dili olduğu belirsiz şarkılar açıyorlar(arapça değil), cızırtısı da cabası. Çıldırdım resmen. Polise şikayet ettim ve 1 saat sonra şarkı hâlâ devam ediyor dedim. Bana dedikleri şu: ''İzinleri var mış, sadece sesleri kısmaları gerektiğini bildirdi ekiplerimiz.'' Evet, ses kısılmıştı ama hâlâ rahatsız edici. Sinir olduğum nokta şu: Varlıklı bir mahallede yaşıyorum, adamın parası olmadığından değil, cimriliğinden veya saçma geleneklerinden dolayı muhtemelen sokakta düğün yapıyorlar. Bence tamamen saçmalık. Ne düşünüyorsunuz?

1-2 saattir başım çatladı, bir de ne dili olduğu belirsiz şarkılar açıyorlar(arapça değil), cızırtısı da cabası. Çıldırdım resmen. Polise şikayet ettim ve 1 saat sonra şarkı hâlâ devam ediyor dedim. Bana dedikleri şu: 'İzinleri var mış, sadece sesleri kısmaları gerektiğini bildirdi ekiplerimiz.' Evet, ses kısılmıştı ama hâlâ rahatsız edici. Sinir olduğum nokta şu: Varlıklı bir mahallede yaşıyorum, adamın parası olmadığından değil, cimriliğinden veya saçma geleneklerinden dolayı muhtemelen sokakta düğün yapıyorlar. Bence tamamen saçmalık. Ne düşünüyorsunuz?
Köy mü burası? Şikayet et tabi, kimseyi rahatsız etme hakları yok. Gitsinler dağda yapsınlar düğünlerini.

Köy mü burası? Şikayet et tabi, kimseyi rahatsız etme hakları yok. Gitsinler dağda yapsınlar düğünlerini.
Saçma olan da bu zaten. Belli bir sese kadar belediye veya her nereden izin alıyorlarsa sorun değil ve yasalmış. Polis, izinleri var dedi. Tam okusaydınız keşke.

Saçmalık, sokakta düğün olmaz. Kimsenin başkasını rahatsız etmeye hakkı yok. Efendi gibi kimsenin rahatsız olmayacağı bir salonda yaparsın eğlenceni. Uyuyanı, hastayı ayağa dikmeye hakları yok.

Gereksiz. Mekanını ayarla düğününü yap, olmazsa şehir merkezinden uzakta sakin bir yerde yap bari sokak ortasında insanları rahatsız edip gürültü çıkartıyorlar.

Bizim köyde de yapılıyor düğün falan. Onlara lafım yok zaten sakin ortam. Ama şehirde olunca 💩 çıkıyor. Şehirde yapacaksan düğünü git balo salonuyla anlaşırsın. Orada yaparsın bu kadar basit.