Selam herkese,
Yaklaşık 1 haftadır mahallede Superonline ekipleri sokakları kazıp turuncu fiber koruma boruları döşüyor (bina içi kutulama gördüğüm kadarıyla henüz yapılmadı). Kazı başladığı günden beri Turknet VDSL hattımda ciddi bir problem yaşıyorum. Normal şartlarda 80 Mbps download / 15 Mbps upload aldığım hattım, kazıların ardından 5 Mbps download / 1 Mbps upload seviyesine çakıldı. Üstelik süreç boyunca bazen DSL ışığı tamamen kırmızıya dönüp internet saatlerce hiç gelmedi. Ayrıca gün içinde öğle 2-3'e kadar süren plansız elektrik kesintileri de yaşandı.
Şu anda aldığım güncel modem hat değerleri şu şekilde:
- Maksimum Ulaşılabilir Hız: 7.380 Kbps download / 3.231 Kbps upload
- Mevcut Bağlantı Hızı: 5.574 Kbps download / 1.218 Kbps upload
- Hat Zayıflaması (Attenuation): 26.5 dB
- SNR Marjı: 10.9 dB / 10.3 dB
Hat zayıflamasının 26.5 dB'ye fırlaması ve modemin 5 Mbps'ye kilitlenmesinden dolayı kazı sırasında bakır kablolara fiziksel hasar verildiğini düşünüyorum. Turknet'e arıza kaydı açtım ancak 6 gündür hiçbir ilerleme yok. Uygulama üzerinden arıza kontrolü yaptığımda sürekli
"Bölgenizde altyapı çalışması mevcuttur" uyarısı çıkıyor. Superonline'ın kazısını genel çalışma olarak algılayıp Türk Telekom saha ekiplerine fiziksel arıza kaydı açmıyor veya Telekom sistemi kaydı bekletiyor, bilmiyorum.
Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? Turknet ve Telekom tarafını hızlandırmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Eki Görüntüle 282427