guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 8 Haziran 2024 #11 Yüklüyorlar, yanılmıyorsam 2₺ komisyon alıyorlar.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 8 Haziran 2024 #12 Astronotarda dedi: Sistem bozuk diyorlarsa zorlamanızın anlamı olmaz. Gidip para attırmak istediğinizi söyleyin. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama.
Astronotarda dedi: Sistem bozuk diyorlarsa zorlamanızın anlamı olmaz. Gidip para attırmak istediğinizi söyleyin. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.028 Çözümler 22 Beğeniler 2.593 Yer Snezhnaya 8 Haziran 2024 #13 TinerciYasin dedi: Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez.
TinerciYasin dedi: Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 8 Haziran 2024 #14 Astronotarda dedi: Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez. Genişletmek için tıkla... 2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için.
Astronotarda dedi: Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez. Genişletmek için tıkla... 2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.028 Çözümler 22 Beğeniler 2.593 Yer Snezhnaya 8 Haziran 2024 #15 TinerciYasin dedi: 2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır.
TinerciYasin dedi: 2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 8 Haziran 2024 #16 Astronotarda dedi: Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır. Genişletmek için tıkla... 1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış.
Astronotarda dedi: Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır. Genişletmek için tıkla... 1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.028 Çözümler 22 Beğeniler 2.593 Yer Snezhnaya 8 Haziran 2024 #17 TinerciYasin dedi: 1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış. Genişletmek için tıkla... Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın.
TinerciYasin dedi: 1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış. Genişletmek için tıkla... Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 8 Haziran 2024 #18 Astronotarda dedi: Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi. Astronotarda dedi: Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır? Son düzenleme: 8 Haziran 2024
Astronotarda dedi: Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi. Astronotarda dedi: Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır?
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.028 Çözümler 22 Beğeniler 2.593 Yer Snezhnaya 8 Haziran 2024 #19 TinerciYasin dedi: Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi. Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır? Genişletmek için tıkla... Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler.
TinerciYasin dedi: Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi. Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır? Genişletmek için tıkla... Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 8 Haziran 2024 #20 Astronotarda dedi: Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.
Astronotarda dedi: Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.