Yüklüyorlar, yanılmıyorsam 2₺ komisyon alıyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama.Sistem bozuk diyorlarsa zorlamanızın anlamı olmaz. Gidip para attırmak istediğinizi söyleyin. Denemekten zarar gelmez.
Astronotarda
Üstün
Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez.Sabah gittim, sistem kapalı öğleden sonra gel dediler, umarım aynı şeyi öğleden sonra demezler, sanmıyorum ama.
TinerciYasin
Başarılı
2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için.Çok erken gitmişsiniz ki. İninal sunucuları sabah kapalı oluyor zaten. IBAN'dan para atsanız bile bu saatte gitmez.
Astronotarda
Üstün
Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır.2 saat sonra tekrar gidicem hocam, sağolun yorumlarınız için.
TinerciYasin
Başarılı
1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış.Şu an gidebilirsiniz, sunucular açıldı. Babamdan para yüklemesini istedim hemen geldi. Marketlerde de açılmıştır.
Astronotarda
Üstün
Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın.1 saat önce gittim hiç hata verdi felan demediler doldurdular karta parayı, demek sabahları sıkıntıymış.
TinerciYasin
Başarılı
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi.Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın.
Aslında sabahları sıkıntı marketlerde değil direkt ininal sunucuları kapalı. Normal yani. Güle güle kullanın.
Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır?
Son düzenleme:
Astronotarda
Üstün
Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler.Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Evet sabah sunnucular kapalı dediğniiz gibi.
Hocam bir de bir şey soracaktım aklıma takılmışken, pazar günleri sunucular kapalı mı yoksa açık mıdır?
TinerciYasin
Başarılı
Tamamdır sağolun.Pazar günleri de yükledim ben ama kapatıyor olabilirler.
Yeni konular
-
-
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-