Sol kol, sağ kola göre çok güçsüz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geraltın kılıcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
  • Etiketler Etiketler
    sol
Sırasıyla mı yapayım? Önce sağ 12 sonra sol 12 şeklinde. Onu denedim ancak sol 5-7 arasında tıkanıyor.
O zaman bir yerde hata yapıyorsunuz. Uykunuzu ya da beslenmenizi yanlış yapıyor olabilirsiniz ya da formunuz düzgün olmayabilir.

Skolyoz olabilir mi? 3 aydır düzelmemiş.
Hocam, onunla alakası yok. Bende de skolyoz var ama ben böyle bir sorun yaşamıyorum.

O zaman bir yerde hata yapıyorsunuz. Uykunuzu ya da beslenmenizi yanlış yapıyor olabilirsiniz ya da formunuz düzgün olmayabilir.

Uykum iyi, beslenme fena değil. Şu 3-4 gündür bi' tık hastayım ancak formda olduğumda bile en fazla 11 yapabiliyorum onda da dediğim gibi sol kolumun ön kasından çok omuz ve sırtımı hissediyorum. Sağ kolda ise hepsinde ön kolumu hissediyorum.

Ben ilk sırt ile başlıyorum sonra diğer üst vücut kısımları. Sonra bacak en son ise dambıllar ile kola geçiyorum. Sırt iyice dinlenmiş oluyor. Daha çok konfor sağlıyor.
Sırt kolay ama ön kol çok zor.

Uykuya çok dikkat edin. Geçen biraz uykusuzdum yapamadım kola geçemedim erken çıktım. Fena bir ağırlık çöktü. Uykuya çok dikkat edin. Ağırlık çökmeden önce de ağırlıkları 10-15 kilo kısıp kaldırdım.

Hocam, zorlayınca sırta vurmaya başlıyor. 4-5 tanesini doğru yaptıktan sonra mafiş oluyorum.
Bunun çözümü bir tarafı daha çok çalışmak değil. Kol hareketlerini tek taraflı yapın, ilk soldan başlayın dinlenmeden sağa geçin ki sağ daha dezavantajlı olsun eşitlenir zamanla.

Sol kol bende de öyle. Hayatında solu da kullanmaya çalış. Ben öyle yapıyorum. İnsan alışıyor bir zamandan sonra orası da güçleniyor. Bir de biraz sol kola yüklen sporda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…