Geraltın kılıcı
Üstün
Dumbell alt curl hareketinde sağ ile 10 kilo ağırlığını kaldırırken 11-12 tekrar yapabiliyorken sol kolumda (geneli sırta vurarak) en fazla 6-8 arası yapabiliyorum. Sol kolumu güçlendirmek için ne yapabilirim?
Daha çok bas. Sağlak isen bence normal bir durum. Sonuçta her işini sağ elinle hallediyorsun.Dumbell alt curl hareketinde sağ ile 10 kilo ağırlığını kaldırırken 11-12 tekrar yapabiliyorken sol kolumda (geneli sırta vurarak) en fazla 6-8 arası yapabiliyorum. Sol kolumu güçlendirmek için ne yapabilirim?
Daha çok bas. Sağlak isen bence normal bir durum. Sonuçta her işini sağ elinle hallediyorsun.![]()
Hocam, sol kolum sağımla orantılı çıkacaksa sorun etmem ama sol ile 6-7 yapabiliyorum diye sağ kolumla da 6-7 yapıyorum.
Dumbell alt curl hareketinde sağ ile 10 kilo ağırlığını kaldırırken 11-12 tekrar yapabiliyorken sol kolumda (geneli sırta vurarak) en fazla 6-8 arası yapabiliyorum. Sol kolumu güçlendirmek için ne yapabilirim?
3 aydır düzelmedi.
Sırasıyla mı yapayım? Önce sağ 12 sonra sol 12 şeklinde. Onu denedim ancak sol 5-7 arasında tıkanıyor.O zaman ilk önce sağ kolunla 12 tekrar yap. Sonra sol kola geç dinlene dinlene 12 tekrar yap.
Bende de öyle sol kol hafiften daha güçsüz. Dambıllar ile oraya biraz daha zorlayın.Dumbell alt curl hareketinde sağ ile 10 kilo ağırlığını kaldırırken 11-12 tekrar yapabiliyorken sol kolumda (geneli sırta vurarak) en fazla 6-8 arası yapabiliyorum. Sol kolumu güçlendirmek için ne yapabilirim?