Winner

Üstün
Son 4 haftayı baz alıyoruz. Bu zamanlarda netleriniz nasıldı? Herkes çok yüksek yapıyor moralim bozuluyor.

2024 senesinde inanılmaz çakılış yaşadığım dönemin zirvesiydi bu zamanlar, sanırım 70 TYT/30 AYT'ye kadar gerilemiştim.
Mezun senemde de 105 TYT/65-70 civarına sabitlemiştim. AYT Matematikteki netime bağlı değişim oluyordu genellikle, kimya biyoloji full veya 1 boş, fiziğim ise 1 boş 1 yanlış şeklinde gidip geliyordu. Günde sanırım 9.5 saatlere sabitlenmiştim.

TYT 65 - AYT 25-30 civarıydı geçen yıl. Mezunum diye bağırıyordum.

Yarin calismaya baslicam insallah bisiler tutar. Haha atanlar dalga gecmiyom bu arada ciddili diyorum.
1779562986030.webp

2024 senesinde inanılmaz çakılış yaşadığım dönemin zirvesiydi bu zamanlar, sanırım 70 TYT/30 AYT'ye kadar gerilemiştim.
Mezun senemde de 105 TYT/65-70 civarına sabitlemiştim. AYT Matematikteki netime bağlı değişim oluyordu genellikle, kimya biyoloji full veya 1 boş, fiziğim ise 1 boş 1 yanlış şeklinde gidip geliyordu. Günde sanırım 9.5 saatlere sabitlenmiştim.
Hocam bende çok fena çakılıştayım ne önerirsiniz? Tarihi çakılış yani 3.5 yılda.

Hocam bende çok fena çakılıştayım ne önerirsiniz? Tarihi çakılış yani 3.5 yılda.
Benimki ağır mental problemlerdi ki forumdan birkaç arkadaş dışında işin içini tamamen bilen kimse yok. Sorunun neyden kaynaklandığını fark etmen lazım, ona göre çözüm üret.