İnternetteki netlere inanmayın. Okuldaki bir arkadaşımın YouTube kanalını buldum eleman 110TYT 70 AYT yapıyormuş zamanında(yersen). Sınavda OBP'nin ileri atması sayesinde 24K yaptı.🤣

Bir tane daha örnek vereyim isim vermeden. Youtube'da bi eleman vardı. Her denemede 100 üstü TYT, 65 üstü AYT yapardı izlediğim kadarı ile. Deneme sonrası moralim bozulurdu yüksek netleri gördümü. Sonra gitti benden düşük sıralama yaptı OBP avantajına rağmen.
Kendini gereksiz övenden korkmayacaksın hoca. Asıl yüksek yapanlar gereksiz yere netlerini dillendirmeyendir bence.

Netler değil de zekasal olarak ciddi sorunlar yaşıyorum. Sabah denemede EBOB'u en küçük ortak kat aldım.

Ya sabah 8 akşam 20 çalışıyorum, 2 saat Minecraft oynayıp salıyorum ama.🥺😞

Şakasına dedim zaten.😀 Mezun seneni full ders çalışarak geçiremezsin zaten. Ancak sabah kalktığında ve yatmadan önceki son yaptığın şey ders olsun. Akşam yemeğinden sonra biraz oyun ondan sonra gün içindeki notları okuyup yatma olabilir.

Netler değil de zekasal olarak ciddi sorunlar yaşıyorum. Sabah denemede EBOB'u en küçük ortak kat aldım.

O bende de var. Bazen işlemleri kafadan yapıyorum diye yanlış çıkıyor. İşlemleri yaparken gözüm şıklara gidince işler karışıyor. Son AYT'de matematik de bu şekilde 3 yanlış yaptım. :D