kaanbey

Uzman
Selam. Aslında yetişmeyeceğini biliyorum maalesef ki agustostan beri düzenli çalısamadım. TYT'de 62 netten 30'lara kadar düştüm. AYT'de az bilgim var matematikte. Daliyorum sürekli ders esnasında. Dershaneye gidiyorum ve aileme mahcupum, ne yapmalıyım? Çalışsam da yükselmiyor. En azından 200 bin gelmez mi?

30 net ile 200 bin imkansız. Benim de hatam geç başlamaktı ancak ben MSÜ düşündüğüm için çok daha kısıtlı bir zamanım var. Günlerim tamamen ders ile geçiyor şu aralar. Eğer ciddi bir çalışma planı yaparsanız TYT yetişir, ancak AYT için uzun süreler disiplinli çalışmak gerekiyor.

Eşit ağırlıkta azimliysen yapılır benim gibi olanmyın sene basında azimle çalışacağım dedim sonra halederiz diye diye buraya geldim TYT matı bitirdim sadece bir de dil bilgisi seneye için sadece matematikl problem calısıyom en kötü seneye temel atarsınız.

Selam. Aslında yetişmeyeceğini biliyorum maalesef ki agustostan beri düzenli çalısamadım. TYT'de 62 netten 30'lara kadar düştüm. AYT'de az bilgim var matematikte. Daliyorum sürekli ders esnasında. Dershaneye gidiyorum ve aileme mahcupum, ne yapmalıyım? Çalışsam da yükselmiyor. En azından 200 bin gelmez mi?

Yetişmez. Mezun en mantıklısı. 200 bin gelmez

Hocam hepiniz cevaplarınız için sağ olun çok teşekkür ederim ama benim bir endişem var insanlar 2. kez mezuna kalırsam hakkımda kötü düşünür akrabalae vs. ailem sıkıntı değil ama akrabalar... Ne yapmalıyım?