Selam. Aslında yetişmeyeceğini biliyorum maalesef ki agustostan beri düzenli çalısamadım. TYT'de 62 netten 30'lara kadar düştüm. AYT'de az bilgim var matematikte. Daliyorum sürekli ders esnasında. Dershaneye gidiyorum ve aileme mahcupum, ne yapmalıyım? Çalışsam da yükselmiyor. En azından 200 bin gelmez mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Çalışırsan gelir, daha 4 ay var AYT toparlanılır TYT de biraz geliştirilir, azimli çalışmak da önemli biraz.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
30 net ile 200 bin imkansız. Benim de hatam geç başlamaktı ancak ben MSÜ düşündüğüm için çok daha kısıtlı bir zamanım var. Günlerim tamamen ders ile geçiyor şu aralar. Eğer ciddi bir çalışma planı yaparsanız TYT yetişir, ancak AYT için uzun süreler disiplinli çalışmak gerekiyor.
Şu andan itibaren "ben kafaya koydum, bu işi yapacağim" diyerek hard çalışmaya başlasanız bile odağınızı tamamen toplamanız 1 ay alır. Eğri oturup doğru konuşalım, 3 ayda da bu iş olmaz.
- Makaleler
- 9
Sayısal ise zor iş eşit ağırlık ise yapılır.
BirForumcuKişi
Üstün
Eşit ağırlıkta azimliysen yapılır benim gibi olanmyın sene basında azimle çalışacağım dedim sonra halederiz diye diye buraya geldim TYT matı bitirdim sadece bir de dil bilgisi seneye için sadece matematikl problem calısıyom en kötü seneye temel atarsınız.
Koneko Toujou
Üstün
Selam. Aslında yetişmeyeceğini biliyorum maalesef ki agustostan beri düzenli çalısamadım. TYT'de 62 netten 30'lara kadar düştüm. AYT'de az bilgim var matematikte. Daliyorum sürekli ders esnasında. Dershaneye gidiyorum ve aileme mahcupum, ne yapmalıyım? Çalışsam da yükselmiyor. En azından 200 bin gelmez mi?
Yetişmez. Mezun en mantıklısı. 200 bin gelmez
TYT'de gerçekten şu an 62 net yapiyor olsaydınız başka konuşuyor olurduk.
Ne dusunecekler ya başkaları için mi okuyacaksın? Kafani egeceksin, ailenden az biraz laf isiteceksin ama kendini akrabaya falan yedirmeyeceksin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet