Geçen senenin asıl galibini "sen kıza yürüdün" deyip bir şekil yolladılar. LGBT lobisinden etekli bir erkeği(?) çıkartıp bağırttılar ve kupayı da ona verdiler.
Az önce o arkadaşa küfür ediyordum zaten :D Nemo'yu diyorsun. Şarkısı kötü değil. Kabul. Ama Ukrayna ve Hırvatistan'ın yanında hiçti. Bu iki ülkenin mükemmel performanslarına rağmen onu birinci yaptılar.

Eurovision tarihinin tartışmaya kapalı en çöpten şarkılarının olduğu yıldı. Geçen sene Spotify listeme 8 şarkı ekledim, bu sene bir tane bile ekleyeceğim. Umarım seneye böyle olmaz.
Arnavutluk ve Almanya hariç. Muhtemelen Almanya'nın parçası sosyal medyada akım olacak. Ama gerçekten kalitesiz yıldı.

Son düzenleme:
Benim bu yıl üç favorim vardı. Daha Eurovision canlı yayınlanırken birinci olurlar diye çevirmiştim. :( Neyse en azından birinci şarkı birinciliği hak etti. Ben ilk üçümü açıklayarak günümü sonlandırıyorum. Kendi çevirilerimi atacağım. (50 FPS olarak AI ile boostladım.)

1. Arnavutluk: Shkodra Elektronike - Zjerm 🇦🇱 (Benim için birinci.)
2. Almanya: Abor & Tynna - Baller 🇩🇪
3. Azerbaycan: Mamagama - Run With U 🇦🇿

Avusturya benim için dördüncü.

Komple rezalet bir yıldı, finalde ses kaymasından tutun jürinin oylarda sapıtmasına kadar her anlamda berbattı. Özellikle Finlandiya, Arnavutluk ve Polonya'nın çok ciddi harcandığını düşünüyorum.