Captain Levi
Yetkin
Patladı bile.Yabancılarda böyle bir meme var. Bize patlamamasının imkanı var mı?
Eki Görüntüle 155161
Patladı bile.Yabancılarda böyle bir meme var. Bize patlamamasının imkanı var mı?
Eki Görüntüle 155161
Şimdiden söylüyorum. Benim din kardeşlerim değiller. Çok ampul seven o kitle de bir zahmet kardeş istiyorsalar ülkeye, sokaklara değil yatak odalarına alsınlar. İşleyecekleri suçu da kendi evlerinde işlesinler.Yabancılarda böyle bir meme var. Bize patlamamasının imkanı var mı?
Eki Görüntüle 155161
Yol üstü diğerlerini de alsınlar. Onların din kardeşleri, bizim değil.Şimdiden söylüyorum. Benim din kardeşlerim değiller. Çok ampul seven o kitle de bir zahmet kardeş istiyorsalar ülkeye, sokaklara değil yatak odalarına alsınlar. İşleyecekleri suçu da kendi evlerinde işlesinler.
Son dakika: Bir İsrailli, İran’ın fırlattığı füzeleri kayda aldığı anda, füzeler tam yanına düştü.
Güzel bir edit patlar o haldeSon dakika: İran Devrim Muhafızları eski komutanı: “Hâlâ itidalli davranıyoruz. Küresel dengeyi bozacak tüm gücümüzü henüz devreye sokmadık.”
Son dakika: İran Silahlı Kuvvetleri bir edit paylaştı.
İsrail'den kimseye dost olmaz, mümkün değil. israil'i dost olarak görenler var.lsrail Turkiye'ye direkt saldirmak istemiyor ki. Iceride kullandigi milyonlarca taskafa tirasli malum guruhtan aparat var. Adamlar guney sinirimizda bunlardan onbinlercesini agir silahlandirip ordu yaptilar. Icimizde ise milyonlarcasi var.
Araplar da olmaz. Onu da not geçelim.İsrail'den kimseye dost olmaz, mümkün değil. israil'i dost olarak görenler var.
BM'nin işlevini ben halen çözemedim.@Milas, durum Filistin'de de aynı ancak herhangi bir müdahale yok. BM boş boş konuşur anca.