Son dakika: Fransa Cumhurbaşkanı Macron:

"Rusya'nın İran-İsrail çatışmasında arabulucu olabileceğini düşünmüyorum."

Son dakika: Fransa Cumhurbaşkanı Macron:

"Rusya'nın İran-İsrail çatışmasında arabulucu olabileceğini düşünmüyorum."
Siz de olmayın da. İnsanların kanlarının akmasını seversiniz siz.

Bilmediğimden soruyorum, İran edit muhabbeti nedir?
İran çok uzun süre animasyon ve edit yaptı ve sadece konuştu. O yüzden alay konusu oldu.

Son dakika: İran Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında 224 kişinin öldüğünü, 1277 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Son dakika: İran devlet televizyonu, İsrail'in saldırılarında Devrim Muhafızları İstihbarat Kurumu Başkanı Muhammed Kazımi ve iki generalin öldüğünü bildirdi.

Son düzenleme:
Artık kesinleşti ya. Ya oturacak ülkeyi batı pazarına açık hale getirecek ama artık güçsüzlüğünden sürekli batı baskısı ile sömürge gibi olacak toparlanana kadar. Ya da rejim düşecek İran parçalanacak.
Tebriz'de türklerin durumu nedir? Umarım ayrılıkçı değillerdir. En kötü senaryo İran türklerinin ayrılıkçı olduğu senaryo olabilir. İran çok baskı uyguladı mı bölgedeki türklere? @Hasan Merkit,

@5707 her zaman takip edemiyorum maalesef.

Son dakika: [Fotoğrafsız🙏] Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Erdoğan ve Putin, İsrail’in İran’a karşı saldırılarını kınadı.

Pakistan, İran ile olan sınırını kapattı.

Pakistan Savunma Bakanı: İranlı kardeşlerimizle dayanışma içindeyiz, uluslararası kuruluşlar nezdinde onlar için mücadeleye hazırız.

İran Hükümeti: Bu savaş bize dayatıldı, biz istemedik.

Son dakika: İran, İsrail'i vurmaya başladı.

Rusya vatandaşlarından derhal İsrail'i terk etmesini istedi.

İran ordusunun fırlattığı füzeler park halindeki otobüsleri vurdu.

İsrail geneli hava saldırı sirenleri çalıyor.

İsrail Ulaştırma Bakanı Miri Regev:
İsraillilerin yurtdışına seyahat etmelerine izin vermeyeceğiz. Yurtdışındaki İsraillilerin İsrail'e iade süreci yarın derhal başlayacak. Savaş zamanında kaçmak İsrail halkının özelliği değildir.

Son dakika: İsrail ordusu: İran rejiminin yeni Genelkurmay Başkanı ve en üst düzey askeri komutanını vurduk.

Son düzenleme:
İsrail ulaştırma bakanı miri regev:
İsraillilerin yurt dışına seyahat etmelerine izin vermeyeceğiz. Yurtdışındaki israillilerin İsrail'e iade süreci yarın derhal başlayacak. Savaş zamanında kaçmak İsrail halkının özelliği değildir.

Baskıcılıkta mollaları geçtiler tek hamleyle.
İran sonunda santal falan vurabilmiş diye okudum. Doğruluk payı var mı? Sürekli şehrin değersiz sokaklarını mı vuruyor.

Kritik noktaları vuruyorlar. Ama İran arka planda İsrail ile anlaşmış bile olabilir. Bilemeyiz. İki tarafın can kaybı sayısı arasında çok büyük fark var.

Vuruşmalarda İsrail kışkırttı denilebilir de tam savaş halinde İsrail planladı demek şehir efsanesi. İran İslam devriminden beri çökertiliyor. Saddam düşünce Suriye ve irana yoğunlaştılar.
Sığınaklarda sadede yahudilerin alındığına dair video gordum gercek mi?

Screenshot_20250617-130711.webp