Captain Levi
Yetkin
Bize bir şey olmaz.Mızrak bize saplanmasa bari, bir ekşi kullanıcısı mardinden füze görüldüğünü söylemiş. Suriye tarafından füzeler uçuyormuş yani. Umarım bize de saldırı olmaz ya.
Bize bir şey olmaz.Mızrak bize saplanmasa bari, bir ekşi kullanıcısı mardinden füze görüldüğünü söylemiş. Suriye tarafından füzeler uçuyormuş yani. Umarım bize de saldırı olmaz ya.
(Son dakika) Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Vatandaşlarımızı hiçbir sebeple Orta Doğu'ya seyahat etmemeye çağırıyorum." (X: Haber)
(CNN) İran, İsrail'in 8 adet F35 Raptor savaş jetini düşürdü.
Umarım.
Hocam ciddi durumlar olursa beni etiketler misin rica etsem? Bu konuyu takip ederim.
Sanırım ilerde hamaney ölecek (benim düşüncem), evi saldırı altında diye iddialar var.Zaten sadece ciddi gelişmeleri yazıyorum. Konuyu takip etmen yeterli olacaktır.
Sıra Türkiye'ye gelmez. Türkiye ne Arap bedevilerine benzer ne de İran şeriatçılarına. Saf milliyetçilikten söylemiyorum bunu. Ne dünya diplomasisi, stratejik dengeleri böyle bir şeye izin verir ne de İsrail başarabilir. Ana karasından bu kadar uzakta Türkiye gibi ultra vatansever ve çok geniş, zorlu araziyi İsrail baskılayamaz. Öyle bir insan gücü yok, vatanından uzakta hiç yok.
Mübarek çatışma başladı sanki bir tık?ABD'li Senatör Jack Reed: Bölgesel bir çatışma olasılığıyla karşı karşıyayız.
Nükleer tesislerden ve nükleer füzelerden bi ellerini çeksinler de gerisi halledilir. Ordu edit yapmakla meşgulİran'ın saldırılarında 1 İsrailli kadın öldü. - İsrail Kanalı 12
ABD'li Senatör Jack Reed: Bölgesel bir çatışma olasılığıyla karşı karşıyayız.
Mübarek çatışma başladı sanki bir tık?