(Son dakika) Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Vatandaşlarımızı hiçbir sebeple Orta Doğu'ya seyahat etmemeye çağırıyorum." (X: Haber)

(CNN) İran, İsrail'in 8 adet F35 Raptor savaş jetini düşürdü.

Cnn de canlı canlı onlarca füze havada çarpıştı. Durum felaket. Adamlar şu an ciddi savaşıyor.

Umarım.
@Hasan Merkit Hocam ciddi durumlar olursa beni etiketler misin rica etsem? Bu konuyu takip ederim.

İsrail'in ABD desteği var falan tamam. Ama bu kadar fazla devlete düşman kesilmek, yanında tanrı olsa bile mantıklı değil yani o derece.

Özellikle 2 tane nükleer silahı olan devletin savaşması insanlık tarihinin en sıkıntılı olayı olacak. SSCB ile ABD bile nükleer kullanmamak için başka ülkeleri kullanarak birbirlerini engellemeye çalışmıştı.

Son düzenleme:
(Yandaş kaynak) İsrail, İran'daki sivil alanları da vuracak. (Güvenilir olmayan kaynak paylaşılmadı. SEO koruması için cümle anlam kaybetmeden değiştirildi.)

(Doğrulanmadı) Gazze'de bir grup İsrail askeri Kassam Tugayları tarafından pusuya düşürüldü.

siranin Turkiye'ye gelecegini gosteriyor.
Sıra Türkiye'ye gelmez. Türkiye ne Arap bedevilerine benzer ne de İran şeriatçılarına. Saf milliyetçilikten söylemiyorum bunu. Ne dünya diplomasisi, stratejik dengeleri böyle bir şeye izin verir ne de İsrail başarabilir. Ana karasından bu kadar uzakta Türkiye gibi ultra vatansever ve çok geniş, zorlu araziyi İsrail baskılayamaz. Öyle bir insan gücü yok, vatanından uzakta hiç yok.

İran'ın saldırılarında 1 İsrailli kadın öldü. - İsrail Kanalı 12

ABD'li Senatör Jack Reed: Bölgesel bir çatışma olasılığıyla karşı karşıyayız.

Mübarek çatışma başladı sanki bir tık?

İran'ın saldırılarında 1 İsrailli kadın öldü. - İsrail Kanalı 12

Mübarek çatışma başladı sanki bir tık?
Nükleer tesislerden ve nükleer füzelerden bi ellerini çeksinler de gerisi halledilir. Ordu edit yapmakla meşgul:D.