Mızrak bize saplanmasa bari, bir ekşi kullanıcısı mardinden füze görüldüğünü söylemiş. Suriye tarafından füzeler uçuyormuş yani. Umarım bize de saldırı olmaz ya.

Son dakika: Tel Aviv'e yönelik saldırılarda bir kişi öldü.

Donald Trump: "İsrail, İran'ı beklediğimizden 10 kat daha sert vurdu."

(Doğrulanmamış haber) İran’ın saldırısında 7 ölü 50 yaralı tespit raporu var.

Kuzey Kore lideri: İran'ın yanındayız.

Son dakika: İranlı yetkili: “İran, Dünya'da F-35 düşüren ilk ülke oldu.”

Paylaşılan görüntünün bir kopyası: (Bu X hesabı güvenilir bir kaynak olmayabilir.)
[Bu Tweet paylaşımını siliyorum: Sahte görüntü.]

Son düzenleme:
Son dakika: Tel Aviv'e yönelik saldırılarda bir kişi öldü.

Donald Trump: "İsrail, İran'ı beklediğimizden 10 kat daha sert vurdu."

(Doğrulanmamış haber) İran’ın saldırısında 7 ölü 50 yaralı tespit raporu var.

Kuzey Kore lideri: İran'ın yanındayız.

Paylaşılan görüntünün bir kopyası:

(Bu X hesabı güvenilir bir kaynak değil.)

Bu simülasyon. Ama f35 gerçekten vurulmuş sanırım.

(Anonim birkaç X hesabı) Mısır Polisi, Refah Sınır Kapısı’na yürümek ve Gazze'ye yardım ulaştırmak isteyen eylemcilere saldırmak için sivil giyimli çeteleri sahaya sürdü.

Bu simülasyon. Ama f35 gerçekten vurulmuş sanırım.
Görüntüyü servis edenleri kara listeme alıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının ardından, sosyal medyada dezenformasyon içeren provokatif paylaşımlar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı. (Kaynak yandaş medya olduğu için gizlendi.)

🇮🇱 İsrail: İran'ın füze saldırısı sonucu 100 kişi evsiz kaldı.

(Anonim birkaç X hesabı) Mısır Polisi, Refah Sınır Kapısı’na yürümek ve Gazze'ye yardım ulaştırmak isteyen eylemcilere saldırmak için sivil giyimli çeteleri sahaya sürdü.

Görüntüyü servis edenleri kara listeme alıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Kaynak bu. Altına simülasyon yazmışlar ama 2 uçağın düşürüldüğü doğrudur yazmışlar.

İki ülkeyi de sevmem ama toprağıma göz dikenin orta doğuyu karıştıranların sonu gelmesi daha iyi olacaktır.

(Son dakika) Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Vatandaşlarımızı hiçbir sebeple Orta Doğu'ya seyahat etmemeye çağırıyorum." (X: haber)

(CNN) İran, İsrail'in 8 adet F35 Raptor savaş jetini düşürdü.