792

Uzman
Merhaba sorum merak ettiğimden başka bir amacım yok. Son günlerde neredeyse her geçtiğim yerde polisler dolaşıyor, neredeyse her yolda en az 1 adet polis aracı bulunuyor. Bu sadece yaşadığım şehirde mi böyle oldu yoksa sizin yaşadığınız yerlerde de böyle bir şey var mı?

Merhaba sorum merak ettiğimden başka bir amacım yok. Son günlerde neredeyse her geçtiğim yerde polisler dolaşıyor, neredeyse her yolda en az 1 adet polis aracı bulunuyor. Bu sadece yaşadığım şehirde mi böyle oldu yoksa sizin yaşadığınız yerlerde de böyle bir şey var mı?

Türkiye genelinde sıkı denetim var diye biliyorum. Duyduğum kadarıyla bazı yerlerde drone ile kontrol ediyorlarmış.

Türkiye genelinde sıkı denetim var diye biliyorum. Duyduğum kadarıyla bazı yerlerde drone ile kontrol ediyorlarmış.
Çay Boyu olarak tabir edilen bölge drone ile kontrol ediliyor. Kimi zaman o drone ile ceza vesaire yazılıyor. Haberin bile olmadan ceza yiyorsun ha bana göre çok iyi bir karar. Adam polisi görüp kaçıyordu sonra bul bulabilirsen. Drone işi mantıklı gerçekten. Sıkı denetimi duymadım ama.

Olması gereken zaten bu. Bu araçlar olmazsa her sokakta kendini kabadayı ve mafya zanneden 50 kilo tas kafa insanlar dolaşıp dilediklerine sataşabiliyorlar. Yurt dışında gittiğim birkaç yerde de sokak sokak en az 4-5 polis vardı.
Katılıyorum, keşke aynı şekilde adalet sistemimizde de gelişmeler yaşanabildiğini görebilsek.

Sıkıntılı ülke çünkü