megatronn 38

Üstün
Yer
Akarsu Yokuş Sokak
Mesela bir indirim kuponunun süresi dolduğunda veya kampanyada olan bir ürünün stoğu bittiğinde konu başlığına sonlandı veya benzeri bir ön ek getirilebilir.
Örneğin öncesi/sonrası

IMG_2109.webp

IMG_2110.webp

Artı 14 Eksi
Bence gerek yok. Zaten kampanyalar anlık veya günlük oluyor. Günlük olan kampanyalarda da limit olduğu için birkaç saat (bazen saat bile sürmüyor) içinde tükenebiliyor.

Mesela bir indirim kuponunun süresi dolduğunda veya kampanyada olan bir ürünün stoku bittiğinde konu başlığına sonlandı veya benzeri bir ön ek getirilebilir.
Örneğin öncesi/sonrası

Eki Görüntüle 279780

Eki Görüntüle 279781

Çok mantıklı, ucuz bir fiyat görüp heyecanla tıklıyorum bakıyorum bitmiş. Lakin kontrolü çok zor, konuyu açan üyelerin rapor atması lazım, veya girişte kampanyanın kaç gün süreceğine dair bir soru yöneltilebilir o soruda biten süreler moderasyon ekibinin önüne düşer ve sonlandı olarak işaretlerler.

Lakin kontrolü çok zor, konuyu açan üyelerin rapor atması lazım, veya girişte kampanyanın kaç gün süreceğine dair bir soru yöneltilebilir o soruda biten süreler moderasyon ekibinin önüne düşer ve sonlandı olarak işaretlerler.

Hocam, zaten sona eren indirimler sonlanan indirim ve kampanyalar kategorisine taşınıyor. Oraya taşınan kategorilerin ön eki değiştirilecek sadece. Yani ön ek olmasa bile sonlanan kampanyaları takip ediyor moderatörler.

Bence gerek yok. Zaten kampanyalar anlık veya günlük oluyor. Günlük olan kampanyalarda da limit olduğu için birkaç saat (bazen saat bile sürmüyor) içinde tükenebiliyor.

Hocam, zaten sona eren indirimler sıcak fırsatlar kategorisinden sonlanan indirim ve kampanyalar kategorisine taşınıyor. Ön ek değişmese bile moderatörler indirimin devam edip etmediğini takip ediyorlar. Ben de zaten takip ediliyor; o zaman ön ek değişsin de konuya tıklamadan sonlandığının farkına varabilelim diyorum.