Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öyle bir uyarı yok şu an.Ayarlarda "Guvenlik ve Gizlilik" sekmesinde OCLP ile alakali bir uyari cikiyor mu? Cikiyorsa "Izin Ver" butonuna tiklayin.
Config dosyasında hazırladığım yama yok. Ondan olabilir mi? Bu yamayı ekleyince de sistem açılmıyordu.
Bu rehber sayesinde sorunum çözüldü. Yardımlar için teşekkürler.
Rehber: OpenCore Legacy Patcher macOS Sonoma
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
Tekrar deniyorum ama o pencere çıkmıyor nedense.OCLP'ye de bunu yapmaniz lazimdi. Sorun bundan kaynakli olabilir.
Buradan ''Revert Root Patches'' yapin, sistem yeniden baslatilmazsa baslatin, ardindan tekrar OCLP ile patchleme islemini yapin ama bu sefer adaptor surucunuzu kurarken yaptiginiz gibi, ''Guvenlik Tercihleri'' secenegine girip OCLP'ye izin verin.
- Makaleler
- 7
Ayarlarda ''Guvenlik ve Gizlilik'' sekmesinde OCLP ile alakali bir uyari cikiyor mu? Cikiyorsa ''Izin Ver'' butonuna tiklayin.
Öyle bir uyarı yok şu an.Ayarlarda "Guvenlik ve Gizlilik" sekmesinde OCLP ile alakali bir uyari cikiyor mu? Cikiyorsa "Izin Ver" butonuna tiklayin.
Config dosyasında hazırladığım yama yok. Ondan olabilir mi? Bu yamayı ekleyince de sistem açılmıyordu.
Bu rehber sayesinde sorunum çözüldü. Yardımlar için teşekkürler.
Rehber: OpenCore Legacy Patcher macOS Sonoma
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
Son düzenleyen: Moderatör: