Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öyle bir uyarı yok şu an.Ayarlarda "Guvenlik ve Gizlilik" sekmesinde OCLP ile alakali bir uyari cikiyor mu? Cikiyorsa "Izin Ver" butonuna tiklayin.
Config dosyasında hazırladığım yama yok. Ondan olabilir mi? Bu yamayı ekleyince de sistem açılmıyordu.
Bu rehber sayesinde sorunum çözüldü. Yardımlar için teşekkürler.
Rehber: OpenCore Legacy Patcher macOS Sonoma
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
Masaüstüne ulaştım ancak klavye çalışmıyor.Link bozuktu, duzelttim. Bu sayfayi yenileyip tekrar deneyin.
- Makaleler
- 7
VoodooI2C kextinin eksikliginden kaynaklaniyor olabilir belki. Bunun icin ayri konu daha iyi olabilir. Konuda laptop modelini de belirtin zira klavye ve touchpad kextlerinde yardimci olabilmek icin lazim olacak.
Peki iGPU'yu nasıl tanıtacağım? Asıl sorunum bu.VoodooI2C kextinin eksikliginden kaynaklaniyor olabilir belki. Bunun icin ayri konu daha iyi olabilir. Konuda laptop modelini de belirtin zira klavye ve touchpad kextlerinde yardimci olabilmek icin lazim olacak.
Dediğim gibi config dosyasına iGPU ekleyince sistem çalışmıyor.
- Makaleler
- 7
Masaustundeyseniz ve goruntu var ancak asiri yavas ise, dogru yoldasiniz. iGPU'dan donanim hizlandirma alabilmek icin OCLP yapmalisiniz.
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Config dosyanizi bu dosya ile degistirin. OCLP icin SIP kapatmaniz lazim, tek yaptigim degisiklik SIP kapatmak oldu.
Ardindan attiginiz config ile sistemi acip, buradan OCLP'yi indirin ve kurun.
Ardindan programi acin ve ''
Post-Install Root Patch'' secenegini tiklayin. Herhangi bir onay mesaji gelirse, onaylayin. Islem kendiliginden baslamali ve kendisi otomatik sekilde yeniden baslatmali sistemi. Bunlar olurken internet baglantisi gerekli, belirteyim.Butun islemler bittikten ve masaustu daha akici olduktan sonra bir onceki confige geri donerek SIP'i geri acabilirsiniz.
SIP zaten kapalı ancak benim attığım config'le sistem açılmıyor. Sizin attığınız config'i mi kullanmam gerekiyor?Masaustundeyseniz ve goruntu var ancak asiri yavas ise, dogru yoldasiniz. iGPU'dan donanim hizlandirma alabilmek icin OCLP yapmalisiniz.
![]()
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Config dosyanizi bu dosya ile degistirin. OCLP icin SIP kapatmaniz lazim, tek yaptigim degisiklik SIP kapatmak oldu.
Ardindan attiginiz config ile sistemi acip, buradan OCLP'yi indirin ve kurun.
Eki Görüntüle 133612
Ardindan programi acin ve ''Post-Install Root Patch'' secenegini tiklayin. Herhangi bir onay mesaji gelirse, onaylayin. Islem kendiliginden baslamali ve kendisi otomatik sekilde yeniden baslatmali sistemi. Bunlar olurken internet baglantisi gerekli, belirteyim.
Butun islemler bittikten ve masaustu daha akici olduktan sonra bir onceki confige geri donerek SIP'i geri acabilirsiniz.
- Makaleler
- 7
Evet. Alintiladiginiz mesajda attigim config ile sistemi acip OCLP islemini yapmalisiniz.SIP zaten kapalı ancak benim attığım config'le sistem açılmıyor. Sizin attığınız config'i mi kullanmam gerekiyor?
Bir de bu mesaji benim attigim configi kullanarak yazmadiniz mi?
Şuan attığınız config dosyası önceki attığınız ile aynıysa klavyem yine çalışmayacak. Klavye çalışmadığı için kullanıcı şifremi giremiyorum.Bir de bu mesaji benim attigim configi kullanarak yazmadiniz mi?
Kendi config'imde klavye çalışıyordu ancak iGPU ekledikten sonra dediğim gibi sistem açılmamaya başladı.
- Makaleler
- 7
Surada
VoodooPS2Controller.kext > Contents > Plugins klasorunun ici nasil gozukuyor? Atabilir misiniz?SuradaVoodooPS2Controller.kext > Contents > Pluginsklasorunun ici nasil gozukuyor? Atabilir misiniz?
- Makaleler
- 7
Tesekkurler. Bir de su config ile klavyeyi deneyin simdi.
config
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com