Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Oradan sonrasini @tarko'ya paslayayim. Laptop Hackintosh hakkinda o kadar derin bilgim yok maalesef.
Saydamlik efektlerini gorebiliyorsaniz, ''Bu Mac Hakkinda'' kisminda iGPU'nuz dogru algilaniyorsa ve pencere kucultme animasyonlari calisiyorsa, sorun yok bu arada. Root patch calismis demektir.
Oradan sonrasini @tarko'ya paslayayim. Laptop Hackintosh hakkinda o kadar derin bilgim yok maalesef.
Saydamlik efektlerini gorebiliyorsaniz, ''Bu Mac Hakkinda'' kisminda iGPU'nuz dogru algilaniyorsa ve pencere kucultme animasyonlari calisiyorsa, sorun yok bu arada. Root patch calismis demektir.
Denedim sonuç aynı. Patchleme sırasında bir pencere çıkmıştı sistem güvenlik tercihleri güncellendi yazıyordu. Ordan direkt Tamam butonuna tıkladım onun yerine alttaki güvenlik tercihlerine mı tıklamam gerekiyordu? Çünkü adaptör sürücümü kurarken de aynısı çıkıyordu ve güvenlik tercihlerine tıklayıp oradan izin vere tıklıyordum.
Buradan ''Revert Root Patches'' yapin, sistem yeniden baslatilmazsa baslatin, ardindan tekrar OCLP ile patchleme islemini yapin ama bu sefer adaptor surucunuzu kurarken yaptiginiz gibi, ''Guvenlik Tercihleri'' secenegine girip OCLP'ye izin verin.