Sonoyuncu açılmıyor

KaraKurt

Uzman
Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim gibi son oyuncuya giremiyorum bilgisayarımı formatlamıştım ATLAS OS'a geçiş yaptım.

Son oyuncu Launcher'e oyna dediğimde dosyaları kontrol edip açılma ekranı olarak oyun yükleniyor diye ekran çıkıyor ve hemen kapanıyor bir sürü şey denedim son oyuncu destek ekibine yazdım sorunu bulamadılar buraya sorma kararı aldım.

Sistem özelliklerin nedir?

Farklı bir launcher yükleyip(TLauncher veya orijinal oyun) dener misiniz? İlk olarak sorunun Son oyuncuya ait dosyalar mı, yoksa sistemde mi olup olmadığını anlayalım.

Ayrıca Son oyuncu başlatıcısına sağ tıklayıp dosya konumunu açın. Önce soup.exe sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıp girmeyi deneyin. Olmazsa sonoyuncuclient.exe ve soup.exe hariç her şeyi silin. Tekrar soup.exe'yi yönetici olarak çalıştırın.

Hocam şu an evde değilim 17:30 gibi evde olucam son oyuncu harici lunar client oynuyorum bir sıkıntı yoktu .minecraft dahil .sonoyuncu dosyasınıda sildim olmamıştı dediğiniz gibi deniyeceğim eve gidince.

Yok hocam dediğiniz gibi denedim 2 türlüde işe yaramadı malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…