KHuseyin27

Uzman
200 TL değerindeki kupon: n11.com/kampanyalar/markalara-ozel-tik-hizinda-kuponlar

Ürün linkleri:
n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-kablosuz-controller-siyah-3101121?magaza=n11 (Siyah)
n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol-beyaz-3100872?magaza=n11 (Beyaz)

Güzel fiyat kaliteli ürün.

200 TL değerindeki kupon: n11.com/kampanyalar/markalara-ozel-tik-hizinda-kuponlar

Ürün linkleri:
n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-kablosuz-controller-siyah-3101121?magaza=n11 (Siyah)
n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol-beyaz-3100872?magaza=n11 (Beyaz)

Güzel fiyat kaliteli ürün.
N11'de HepsiBurada ve Amazon gibi kendi satıcısı var mı?

Kendileri satıyor ürünü fakat @Toby Fox kendisine iade ürünü geldiğini söylüyordu.
Evet, bu sorunu yaşayan çok kişi var zaten yorumlarda aşağı inince görülüyor. Joystick kısmında leke mevcut idi ve alt kısmında bazı çok ufak hasarlar mevcut. Size geri döneceğiz dediler ama henüz bir geri dönüş yok.

Ancak bu sorunu yaşamayan da var, şanssızlığıma denk geldi galiba.

1722174917075.webp

Şöyle bir leke, ne olduğunu da anlamadım.

Evet, bu sorunu yaşayan çok kişi var zaten yorumlarda aşağı inince görülüyor. Joystick kısmında leke mevcut idi ve alt kısmında bazı çok ufak hasarlar mevcut. Size geri döneceğiz dediler ama henüz bir geri dönüş yok.

Eki Görüntüle 69477

Şöyle bir leke, ne olduğunu da anlamadım.
Stick drift yoksa ıslak mendil ile sil geç.

Ben de almayı düşünmüştüm N11'den ama vazgeçip Amazon'dan 8BitDo Ultimate Bluetooth aldım. 2240 liraya denk geldi.