Evet fiyat açısından uygun gerçekten. Peki ANC olarak nasıldır? Sony ile yarışabilir mi?Iki urunde gereksiz pahali alinmaz. Accentum Plus fiyatinin hakkini veriyor. Arada 3 bin TL'lik ve 5 bin TL'lik fark kesinlikle yok. Sony'den iyi. Sennheiser Momentum 4'den %5 civari daha az performans verir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Sennheiserin isi ANC degil. Ses kalitesi. Momentum 4'un ANC'si bile vasatken Sony ile asla yarisamaz Accentum Plus. ANC kritik oneme sahipse Sony alin. Fakat ses kalitesi Accentum Plus'dan daha kotu.Evet fiyat açısından uygun gerçekten. Peki ANC olarak nasıldır? Sony ile yarışabilir mi?
İkisini de istiyorum.Sennheiserin isi ANC degil. Ses kalitesi. Momentum 4'un ANC'si bile vasatken Sony ile asla yarisamaz Accentum Plus. ANC kritik oneme sahipse Sony alin. Fakat ses kalitesi Accentum Plus'dan daha kotu.
- Makaleler
- 23
Sana soyle puanlama yapayim. Ben Accentum'u kullanmadim ama Sony ve Momentum 4'un ANC'sini kiyaslarsam Sony - 9/10, Sennheiser 7/10'dur. Bence siz Sony alin. Sony'nin tek eksisi kafaniza deli gibi bass vurmasi olacaktir. Saglam EQ lazim. Ben EQ olmadan kullanamam mesela WH1000XM5'i. Dedigim gibi Sony alin ve EQ yapin. Cunku Sennheiser ANC konusunda uzer.İkisini de istiyorum.Aslında şöyle, ANC çok hoşuma gidiyor ve gerçekten çat diye kesen bir kulaklık çok hoşuma gider. Çünkü bazen sadece kulaklığı takıp arkada bir şey çalmazken de ses kessin isterim. Burada aradaki farkın ne kadar olduğuna bağlı değişir. Sony 10 puanlık ANC'si varken Accentum mesela 7'yse Sony alırım. 8 ve üstüyse Accentum alırım. Aynısı ses kalitesi için de geçerli. Öncelik ses ama yine de.
Ben de sizin dediğiniz gibi duymuştum. Sennheiser ses olarak daha doğal ve net diye ama sanırım Sony ANC anlamında çok iyi. İyi bir EQ ile keyif alma yolu mantıklı o zaman. Çok teşekkür ederim ayırdığınız vakit için.Sana soyle puanlama yapayim. Ben Accentum'u kullanmadim ama Sony ve Momentum 4'un ANC'sini kiyaslarsam Sony - 9/10, Sennheiser 7/10'dur. Bence siz Sony alin. Sony'nin tek eksisi kafaniza deli gibi bass vurmasi olacaktir. Saglam EQ lazim. Ben EQ olmadan kullanamam mesela WH1000XM5'i. Dedigim gibi Sony alin ve EQ yapin. Cunku Sennheiser ANC konusunda uzer.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Seciminizde bol sans.Ben de sizin dediğiniz gibi duymuştum. Sennheiser ses olarak daha doğal ve net diye ama sanırım Sony ANC anlamında çok iyi. İyi bir EQ ile keyif alma yolu mantıklı o zaman. Çok teşekkür ederim ayırdığınız vakit için.
Sony WH-1000XM5 aldım, pazartesi gelecek. Biraz ses kalitesinden ödün verdik ama inşallah ANC açısından hayal kırıklığına uğratmaz. Tekrardan teşekkürler.
- Makaleler
- 23
ANC'de fiyatinin en iyi urunu. Hayirli olsun. Hangi saticidan aldiniz?Sony WH-1000XM5 aldım, pazartesi gelecek. Biraz ses kalitesinden ödün verdik ama inşallah ANC açısından hayal kırıklığına uğratmaz. Tekrardan teşekkürler.
Amazon.com.tr'den aldım.ANC'de fiyatinin en iyi urunu. Hayirli olsun. Hangi saticidan aldiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-