Sony WH-1000XM6 vs Skullcandy Aviator 900 ANC

katsu

Başarılı
Kulaklık arayışındayım ve şu an iki model arasında kaldım.

1. Sony WH-1000XM6: Yeni nesil olması cazip geliyor ama bazı incelemelerde XM5'ten çok büyük farkı yok gibi yorumlar gördüm. Yine de Sony güven veriyor bir yandan.
2. Skullcandy Aviator 900 ANCİ: Tasarımı gerçekten çok güzel. Sunduğu özellikler fena durmuyor ama uzun vadede değer mi almaya?

Öneri için teşekkürler hocam. Ama bunun yerine Sennheiser Momentum 4 daha iyi seçenek değil mi ve Skullcandy markası hakkında düşüncelerin nedir? Ses kalitesi açısından ben yeni gördüm ve fark ettim.
Rica ederim. Momentum 4 eski. B&W bu butcenin en iyi ses kalitesini sunuyor. Skullcandy eger bassheadsen oneririm. Ben temiz rafine bir ses ariyorum diyen birine gitmez.

ANC senin için önemliyse 1000XM6. Ses tarafında çok kayda değer bir kalite artışı olmadı zaten 1000XM5’de o konuda iyi. Mikrofon ve ANC tarafında büyük geliştirmeler oldu, kronik menteşe problemi büyük oranda çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…