348375
Deneyimli
Merhaba, yaklaşık 5 gün önce indirimli olarak bir anakart satın aldım. Anakart elime ulaştığında kuramadım, kurmak daha sonrasına nasip oldu. İşlemciyi takarken CPU soketinde bir yamuk pin olduğunu fark ettim ve bu sebeple ellemedim. Anakartın kablolarını takıp çalıştığını teyit ettim ki benden kaynaklı bir sorun olmasın. Daha sonrasında kutuladım, kablolarını eksiksiz şekilde koydum ve Yurtiçi Kargo’ya teslim ettim.
Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kısmına ekledikleri görsele baktığımda BIOS yuvası kırılmış şekilde duruyordu. Benden kaynaklanmadığını belirttim ve “evet, sorun olmaz” dediler. Şu an mail geldi ve benden “CPU soketi ve BIOS yuvası” adına 2.400 TL talep ediyorlar. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Zaten 5.500 TL’ye aldığım bir anakart, bir de üstüne sebep olmadığım bir durumdan dolayı para talep ediyorlar. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım?
Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kısmına ekledikleri görsele baktığımda BIOS yuvası kırılmış şekilde duruyordu. Benden kaynaklanmadığını belirttim ve “evet, sorun olmaz” dediler. Şu an mail geldi ve benden “CPU soketi ve BIOS yuvası” adına 2.400 TL talep ediyorlar. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Zaten 5.500 TL’ye aldığım bir anakart, bir de üstüne sebep olmadığım bir durumdan dolayı para talep ediyorlar. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: