348375

Deneyimli
Merhaba, yaklaşık 5 gün önce indirimli olarak bir anakart satın aldım. Anakart elime ulaştığında kuramadım, kurmak daha sonrasına nasip oldu. İşlemciyi takarken CPU soketinde bir yamuk pin olduğunu fark ettim ve bu sebeple ellemedim. Anakartın kablolarını takıp çalıştığını teyit ettim ki benden kaynaklı bir sorun olmasın. Daha sonrasında kutuladım, kablolarını eksiksiz şekilde koydum ve Yurtiçi Kargo’ya teslim ettim.

Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kısmına ekledikleri görsele baktığımda BIOS yuvası kırılmış şekilde duruyordu. Benden kaynaklanmadığını belirttim ve “evet, sorun olmaz” dediler. Şu an mail geldi ve benden “CPU soketi ve BIOS yuvası” adına 2.400 TL talep ediyorlar. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Zaten 5.500 TL’ye aldığım bir anakart, bir de üstüne sebep olmadığım bir durumdan dolayı para talep ediyorlar. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 5 gün önce indirimli olarak bir anakart satın aldım. Anakart elime ulaştığında kuramadım, kurmak daha sonrasına nasip oldu. İşlemciyi takarken CPU soketinde bir yamuk pin olduğunu fark ettim ve bu sebeple ellemedim. Anakartın kablolarını takıp çalıştığını teyit ettim ki benden kaynaklı bir sorun olmasın. Daha sonrasında kutuladım, kablolarını eksiksiz şekilde koydum ve Yurtiçi Kargo'ya teslim ettim.

Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kısmına ekledikleri görsele baktığımda BIOS yuvası kırılmış şekilde duruyordu. Benden kaynaklanmadığını belirttim ve “evet, sorun olmaz” dediler. Şu an mail geldi ve benden “cpu soketi ve BIOS yuvası” adına 2.400 TL talep ediyorlar. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Zaten 5.500 TL'ye aldığım bir anakart, bir de üstüne sebep olmadığım bir durumdan dolayı para talep ediyorlar. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım?

Senin yapmadiginı bildirmen gerek çünkü gelirken öyleydi kabul etmez ise CİMER ve tuketici hakem heyetine bozuk gelen ürünü iade ediyorum ama sanki ben bozmusum gibi benden tekrar para istiyorlar diye şikayet edebilirsin.

Senin yapmadiginı bildirmen gerek çünkü gelirken öyleydi kabul etmez ise CİMER ve tuketici hakem heyetine bozuk gelen ürünü iade ediyorum ama sanki ben bozmusum gibi benden tekrar para istiyorlar diye şikayet edebilirsin.

Talep açtılar İncehesap'ı aradım sizce şimdi mi başvurayım THH'ye yoksa onay vermezlerse mi?

Dosya Ekleri

• c1a6a429-fa76-4109-b6a8-139daea00092.webp
    c1a6a429-fa76-4109-b6a8-139daea00092.webp
    1 MB · Görüntüleme: 56
Ürün böyle geldi bundan önce de kendilerinden RX 9070 XT aldım o da hasarlı gelmişti komik ya cidden.

Maalesef öyle şikayet ediniz normal şartlarda böyle yapmaması gerek alıcı neden durduk yere 14 gün senin yapmanı beklesin sağlamsa kullanır istemiyorsa iade eder ürün bozulacak hali yok bunu biliyorlar ama bazı insanlar gözü açık olmadığı için parayı veriyor.

Vergi numaralarını bulamadım başvuru yapıyorum da şu an bu tarz bilgilere nasıl ulaşacağım rehber tarzı bir video var mı?

Maalesef öyle şikayet ediniz normal şartlarda böyle yapmaması gerek alıcı neden durduk yere 14 gün senin yapmanı beklesin sağlamsa kullanır istemiyorsa iade eder ürün bozulacak hali yok bunu biliyorlar ama bazı insanlar gözü açık olmadığı için parayı veriyor.

Vergi numaralarını bulamadım başvuru yapıyorum da şu an bu tarz bilgilere nasıl ulaşacağım rehber tarzı bir video var mı?
  • Vergi Numarası (VKN): 4770205475
  • Vergi Dairesi: Sarıgazi
  • MERSİS Numarası: 0477020547500001
  • Ticaret Sicil Numarası: 761199 (İstanbul Ticaret Odası)
  • Tam Ticari Ünvanı: İncehesap Sanal Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi
  • Adres: Taşdelen Mahallesi, Atabey Caddesi, No:9/1 PK:34788 Çekmeköy / İstanbul