Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Rapor sınırı (günlük 25) bence oldukça düşük. Özellikle aktif üyeler veya moderasyona yardımcı olmaya çalışan kullanıcılar için engelleyici olabiliyor.

Sistemin suistimal edilme ihtimaline karşı bu sınır kademeli olarak artırılabilir.
Örnek olarak:

• Üyecik: 25 rapor
  • Başarılı: 35 rapor
  • Üstün: 50 rapor
  • Seçkin: 60 rapor

Rapor sınırı (günlük 25) bence oldukça düşük. Özellikle aktif üyeler veya moderasyona yardımcı olmaya çalışan kullanıcılar için engelleyici olabiliyor.

Sistemin suistimal edilme ihtimaline karşı bu sınır kademeli olarak artırılabilir.
Örnek olarak:

• Üyecik: 25 rapor.
  • Başarılı: 35 rapor.
  • Üstün: 50 rapor.
  • Seçkin: 60 rapor.

İstemiyorlarsa boş verin hocam, raporlamayın gitsin.
Bu kadar kasmaya gerek yok ki.

Başkan günde 25 kişiyi-içeriği raporluyor musun gerçekten? Beline kuvvet diyeyim öyleyse.

İspiyoncu kendini ifşa etmiş hehehe. Şaka falan rapor sınırı olduğunu bile bilmiyordum. Bugüne kadar toplam 25 rapor yapmış mıyımdır emin değiliim. Raporlanacak bu kadar şey nasıl buluyorsunuz şaşırtıcı. Yine de rasyonel bir talep destekliyorum.
Bence bu ispiyonculuk değil. Sonuçta çoğu zaman kimse ceza almıyor. Bunu bilerek raporluyorum tabii ki :D

Başkan günde 25 kişiyi-içeriği raporluyor musun gerçekten? Beline kuvvet diyeyim öyleyse.
Düzeni sağlamaya yardımcı olmak için raporluyorum. Yoksa kimseyi inadına raporlamak gibi bir amacım yok tabii ki.

Bence 25 ideal, yanlış bilmiyorsam rapor sistemi sitenin çökmesini sağlıyor. Suistimal edenler olur.

25 rapor bile çok bence, 10'a düşürülmesi lazım. 60 rapor falan abartı. Zaten bu kadar çok raporlayıp site düzenini önemsiyorsanız moderasyon ekibine katılmak için başvuru yapmanız daha doğru olur.

Uyarı sayısı gibi nedenlerden dolayı moderatörlüğe başvuru yapamıyor olabilir.

Forumda bir günde 25 kişi görmüyorumdur herhalde :D
Şaka bir yana gerek yok. Ben de rapor limiti olduğu yeni öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör: