Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Özel tema geliştirilecek. UI.X ile olacak iş olsaydı çoktan yapardım ki zamanında denedim fakat çok sakat bir tema genel anlamda. Entegrasyonları çok yoracağından vazgeçtim ve özel tema geliştirilecek muhtemel olarak bu yıl ya da sonraki yıl içinde. O vakte kadar varsayılan açık tema, karanlık tema ve bizzat benim karanlık temayı renk değişiklikleriyle yeniden oluşturduğum AMOLED temayı kullanabilirsiniz.

Özel tema geliştirilecek. UI. X ile olacak iş olsaydı çoktan yapardım ki zamanında denedim fakat çok sakat bir tema genel anlamda. Entegrasyonları çok yoracağından vazgeçtim ve özel tema geliştirilecek muhtemel olarak bu yıl ya da sonraki yıl içinde. O vakte kadar varsayılan açık tema, karanlık tema ve bizzat benim karanlık temayı renk değişiklikleriyle yeniden oluşturduğum AMOLED temayı kullanabilirsiniz.

Kapalı temaları oldum olası forumlarda sevemedim maalesef. Konu açık kapalı olması değil, UI.X Pro ile forumun tüm havası değişiyor zaten biliyorsunuzdur da. Şu anki basık, sıkıcı XenForo havasının yerine bambaşka bir forum gibi hissettirir. Türk forumları arasında ayrı bir havası olur. Anasayfadaki tema mükemmel mesela, haber sitesini keyifli bir hale getiriyor. Ayrıca teknolojik de hissettiriyor. Sosyal için de bu aksiyondan lazım.

• Beğendim
İfadeler: 683
Enes'in dediğine ek olarak mevcut ThemeHouse temalarının çeşitli CSS buglarına sahip olduğunu not düşelim.

Tema demolarına girip, biraz gezinirseniz bunları görebilirsiniz.

Bence gerek yok, basit-varsayılan tema her zaman candır XenForo'da da, vBulletin'de de, SMF'de de vs. Absürt animasyonlu, kullanışsız element pozisyonlu temalardansa bunları tercih etmek daha sağlıklı.

• Beğendim
İfadeler: 99
Bence gerek yok, basit-varsayılan tema her zaman candır XenForo'da da, VBulletin'de de, SMF'de de vs. Absürt animasyonlu, kullanışsız element pozisyonlu temalardansa bunları tercih etmek daha sağlıklı.

Diğerini tercih etmemek kesinlikle saygı duyduğum bir konu ama XenForo basit temaya katılmıyorum. Sıkıcı ayrıca basık hissettiriyor. Hava değişimi şart. Sol üstteki ana sayfa butonuna tıklayınca bambaşka bir konuma gidiyormuşuz gibi hissettiriyor.