Sosyal medya ve forumlarda ne kadar vakit harcıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
  • Etiketler Etiketler
    medya

EmirBey

Becerikli
Sosyal medyada, oyunlarda, forumlarda, internet aleminde takıldığımız yerlerde hiç vakit harcamasak nasıl olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medya kullanmıyorum ama foruma günde 4-5 saatimi ayırıyorum, mesaj yazmasam da boş boş geziyorum bazen.

Yani yapacak başka bir şeyde bulamıyorum aslında, oyun oynuyorum dizi izliyorum arada dışarı çıkıyorum, bugün sinemaya Batman filmine gittim mesela yine de sarıyor burası çoğunlukla burada takılıyorum.

Forum arkada açık genelde, en fazla ciddi 30-45 dk arası ayırıyorum günlük, bazen hiç girmiyorum. Instagram'da komikli video attığım vakitler 1-2 saat, normalde 3 saat falan. Youtube'u sadece müzik dinlemek için kullanıyorum.

Sosyal Medya çok kullanmıyorum. DM'den gönderilen reelslere bakıyorum bazen gece yatmadan biraz bakıyorum o kadar. Günlük ortalama bakmam 1 saat bile olmuyor. Bazen kaptırıp 2-3 saat yaptığım oluyor. Foruma'da bazen günlerce bakmam bazen de 1 günde 1-2 saat bakarım.

Instagram neredeyse hiç kullanmıyorum. Discord üzerinde aktifim. Arkadaşlarım, ekip arkadaşlarım ve yabancı teknolojiyle/yazılımla ilgili bazı sunucularda vakit geçiriyorum. Techolaya aylardır pek zaman ayıramadım ama şu sıralar geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…