Detaylar
Kim cevapladı?@Atamızın İzinden hocam bu arada video linkini atar mısınız? O Çinin terörünü destekleyene çok güzel cevap yazacağım, normalde klavye delikanlılığına girer yapmam böyle şeyler ama yine de bu köylülerden ülkeme laf söylettirmem.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Buyrun hocam. Desteklerim ben de sizi.@Atamızın İzinden hocam bu arada video linkini atar mısınız? O Çinin terörünü destekleyene çok güzel cevap yazacağım, normalde klavye delikanlılığına girer yapmam böyle şeyler ama yine de bu köylülerden ülkeme laf söylettirmem.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Uğraşmaya zerre değmez. Engelleme yetisine sahipseniz neden uğraşıyorsunuz? Mesela benim önümde saçma sapan şeyler zırvalayan tiplerle uğraşmaktansa engeller geçerim. Hem zaman kaybetmemiş olurum hem de psikolojimi durduk yere bozmam.
Hocam valla keşke bende sizin gibi olsam, sizin yaptığınız daha doğru aslında ama ben birisi milli değerime hakaret ettiğinde ölmüşlerine küfür etmeye başlıyorum tüm stresim gidiyor, bana hakaret etse canı sağ olsun, tuttuğum takıma hakaret etse canı sağ olsun, herhangi bir özelliğime hakaret etse canı sağ olsun ama birisi milli değerime hakaret ederse sonuna kadar çirkefleşirim.Uğraşmaya zerre değmez. Engelleme yetisine sahipseniz neden uğraşıyorsunuz? Mesela benim önümde saçma sapan şeyler zırvalayan tiplerle uğraşmaktansa engeller geçerim. Hem zaman kaybetmemiş olurum hem de psikolojimi durduk yere bozmam.
Atamızın İzinden
Deneyimli
"Yurdumuza faşist doldu vurun gardaşlar vurun" Eski Gündoğdu Marşı
AhmetBurak
Başarılı
Hayali kürdistan olanın, sonu kabristan olur.
Yeni konular
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-