oozgunari

Uzman
Sosyal medyada sürekli karşıma ücretsiz paylaşımlı hesaplar çıkıyor ve çoğunlukla da gerçekten çok popüler oyunlar oluyor. Mesela Witcher 3, GTA 5, The Last of Us, God of War gibi.

Denemek için TLOU2 olan bir hesabın kullanıcı adı ve şifresini alıp giriş yaptım ve gerçekten hesaba erişebildim. Oyunu indirmeye başladım. Ama güvenemediğim için hesaptan çıkıp bilgileri sildim. Bu tür hesaplar güvenilir mi? Kullanılabilir mi?

Bir örnek paylaşıyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalınmış hesap paylaştıklarını düşünüyorum. Sayfa reklamını iyi yapmak için bir yöntem geliştirmiş olabilirler. Bana hiç mantıklı gelmedi.

Çalınmış hesap paylaştıklarını düşünüyorum. Sayfa reklamını iyi yapmak için bir yöntem geliştirmiş olabilirler. Bana hiç mantıklı gelmedi.

Zaten sürekli hesap paylaşımı yapıyor ve paylaşımlar yapan pek çok sayfaya denk geliyorum.

Steam, hesabı çaldığınızı düşünürse (ki giriş yaparak bu riski biraz almış oluyorsunuz) gereksiz yere kendinizi takibe aldırabilirsiniz.

Bende bundan korkuyorum kendi hesabım çalınır veya steam tarafından banlanır diye.

Burada senin zararına bir şey olmaz.

Ya bazıları kendi hesabımızında riske girdiğini söylüyor bilemedim.

Bu toplara girme, hesabım çalındı. Bildirim alırsan uğraşma, dur. Kendine bir tane Steam hesabı aç, ben de açtım, rahat rahat kullan.