Evet, biliyorsunuz yakın bir tarihte kimlik doğrulama Türkiye'ye geldi. Ben de Meta ve Discord, Microsoft hotmail hesaplarımı bugün kapattım; yani artık kullanacağım platform sadece YouTube olacak, kafam rahat abi.
Ben bunu uygulayalı 4 yıl oldu, doğru karar vermişsiniz. Sadece Youtube kullanıyorum, onun dışında hiç yok. Zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.
Burası kalmış, bir ara halledersiniz. Önemli olan bunları dozunda kullanmak. Saatlerce Reels kaydırıp beynini tabii ki çürütmeyeceksin. E bunu yapmıyorsan da iradesiz değilsindir herhalde, bırakmana gerek yok. Kimlik doğrulamayla alaka seviyesini çözemedim bu arada.
Evet, biliyorsunuz yakın bir tarihte kimlik doğrulama Türkiye'ye geldi. Ben de Meta ve Discord, Microsoft hotmail hesaplarımı bugün kapattım; yani artık kullanacağım platform sadece YouTube olacak, kafam rahat abi.
İşim ve çevrem gereği ben de sürekli mail, link, video, post, mesaj bombardımanındayım. Keşke diyorum ben de kapatsam hepsini gitsem Ama olmuyor maalesef. Bir ara ben de denedim hepsinden uzaklaşmayı, yeni hesaplar açıp daha sakin takılmayı ama şuan en fazla Instagramdan ve Facebooktan uzak durabilir hale geldim.
Burası kalmış, bir ara halledersiniz. Önemli olan bunları dozunda kullanmak. Saatlerce Reels kaydırıp beynini tabii ki çürütmeyeceksin. E bunu yapmıyorsan da iradesiz değilsindir herhalde, bırakmana gerek yok. Kimlik doğrulamayla alaka seviyesini çözemedim bu arada.