Detaylar
Kim cevapladı?Burası kalmış, bir ara halledersiniz. Önemli olan bunları dozunda kullanmak. Saatlerce Reels kaydırıp beynini tabii ki çürütmeyeceksin. E bunu yapmıyorsan da iradesiz değilsindir herhalde, bırakmana gerek yok. Kimlik doğrulamayla alaka seviyesini çözemedim bu arada.
Mason Greenwood 5
Yetkin
Darısı umarım benim başıma gelir.
İşim ve çevrem gereği ben de sürekli mail, link, video, post, mesaj bombardımanındayım. Keşke diyorum ben de kapatsam hepsini gitsemEvet, biliyorsunuz yakın bir tarihte kimlik doğrulama Türkiye'ye geldi. Ben de Meta ve Discord, Microsoft hotmail hesaplarımı bugün kapattım; yani artık kullanacağım platform sadece YouTube olacak, kafam rahat abi.
serdaryil
Gelişen
Discord'a 23 Eylül itibaren kimlik doğrulama geldi eğer doğrulama yapılmasa +18 sunuculara girmeyi engelliyor.
Techolay sosyal medya uygulaması değil forum diye biliyorum acaba yanılıyor muyum?Burası kalmış, bir ara halledersiniz. Önemli olan bunları dozunda kullanmak. Saatlerce Reels kaydırıp beynini tabii ki çürütmeyeceksin. E bunu yapmıyorsan da iradesiz değilsindir herhalde, bırakmana gerek yok. Kimlik doğrulamayla alaka seviyesini çözemedim bu arada.
Forumlar sosyal mecralardır. Hatta ilk ve gerçek "sosyal medya" diyebileceğimiz platformlar forumlardır.Techolay sosyal medya uygulaması değil forum diye biliyorum acaba yanılıyor muyum?
deiinzz 51
Uzman
Discord'a 23 Eylül itibaren kimlik doğrulama geldi eğer doğrulama yapılmasa +18 sunuculara girmeyi engelliyor.
Techolay Sosyal medya uygulaması değil forum diye biliyorum acaba yanılıyor muyum?
Hocam +18 ile işin ne?
Forumlar sosyal mecralardır. Hatta ilk ve gerçek "sosyal medya" diyebileceğimiz platformlar forumlardır.
En sosyal olan medya forumlar bence. Başka bir yerde bu kadar fikir alışverişi sohbet olmuyor. Tanımadığımız insanlar ile bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
serdaryil
Gelişen
Aylar önce TikTok'u bıraktım şimdi Instagram ve Facebook'u bırakıyorum mis gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
Efes Antik Kenti'nden kareler: Celsus Kütüphanesi | Fujifilm X-S20
- DarthGorsoy
-
-
-
-
Steam Oyunları "sunk cost fallacy" etkisi
- Türknet Sorunları Bitmez
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
-
Steam Sonbahar indirimlerinde hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz?
- Türknet Sorunları Bitmez