Katılıyorum. Bence bugün sosyal medya olarak adlandırdıkları mecralar sosyallikten çok uzak. Hemen hemen hepsi tek taraflı çalışıyor şuan, bir kaynak ve alıcı şeklinde. Televizyondan, radyodan farksızlar.
Katılıyorum. Bence bugün sosyal medya olarak adlandırdıkları mecralar sosyallikten çok uzak. Hemen hemen hepsi tek taraflı çalışıyor şu an, bir kaynak ve alıcı şeklinde. Televizyondan, radyodan farksızlar.
Hocam vallahi 2023 seçimlerinden beri ben öyle bir saldım ki gündemi, hiç bir şeyden haberim yok neredeyse Gerçekten çok mutluyum, herkese tavsiye ederim. Yalnızca çok büyük olaylar kulağıma geliyor, onları da pek umursamıyorum açıkçası.
Evet, biliyorsunuz yakın bir tarihte kimlik doğrulama Türkiye'ye geldi. Ben de Meta ve Discord, Microsoft hotmail hesaplarımı bugün kapattım; yani artık kullanacağım platform sadece YouTube olacak, kafam rahat abi.
Bir süre sonra sen istemesen de saatlerce Reels kaydırıyorsun öyle bir bataklık aynı tıktık gibi düşün hocam insanlar oradan 2-3 para kazanmaya başlayınca yapmayacakları şey yok köpek gibi habla desen havlarlar eşek gibi anır de anırırlar.