En sosyal olan medya forumlar bence. Başka bir yerde bu kadar fikir alışverişi sohbet olmuyor. Tanımadığımız insanlar ile bir de.
Katılıyorum. Bence bugün sosyal medya olarak adlandırdıkları mecralar sosyallikten çok uzak. Hemen hemen hepsi tek taraflı çalışıyor şuan, bir kaynak ve alıcı şeklinde. Televizyondan, radyodan farksızlar.

Hiç işim yok hocam 18 yaş üzeri oyun oynamak istesem doğrulama istiyecekti o da istiyor :D

Katılıyorum. Bence bugün sosyal medya olarak adlandırdıkları mecralar sosyallikten çok uzak. Hemen hemen hepsi tek taraflı çalışıyor şu an, bir kaynak ve alıcı şeklinde. Televizyondan, radyodan farksızlar.

Bir de şu gündemlerden uzak durabilsek çok güzel olur ha.

Bir de şu gündemlerden uzak durabilsek çok güzel olur ha.
Hocam vallahi 2023 seçimlerinden beri ben öyle bir saldım ki gündemi, hiç bir şeyden haberim yok neredeyse 😂 Gerçekten çok mutluyum, herkese tavsiye ederim. Yalnızca çok büyük olaylar kulağıma geliyor, onları da pek umursamıyorum açıkçası.

Çok güzel düşünce. Bende sosyal medyayla beraber iPhone kullanmayı bırakacağım yakın zamanda.

Evet, biliyorsunuz yakın bir tarihte kimlik doğrulama Türkiye'ye geldi. Ben de Meta ve Discord, Microsoft hotmail hesaplarımı bugün kapattım; yani artık kullanacağım platform sadece YouTube olacak, kafam rahat abi.
Bu kafayla bu yerlere iyi gelmişsiniz açıkçası. YouTube'u neden silmiyorsunuz o da bir sosyal medya. Onu da silin tam olsun.

Burası kalmış, bir ara halledersiniz.

Zaten burası da olmasa kimse konuşup derdini anlayamayacak bırakın kalsın hocam buraya bir şey olmaz inşallah.

Saatlerce Reels kaydırıp beynini tabii ki çürütmeyeceksin. E bunu yapmıyorsan da iradesiz değilsindir herhalde, bırakmana gerek yok.

Bir süre sonra sen istemesen de saatlerce Reels kaydırıyorsun öyle bir bataklık aynı tıktık gibi düşün hocam insanlar oradan 2-3 para kazanmaya başlayınca yapmayacakları şey yok köpek gibi habla desen havlarlar eşek gibi anır de anırırlar.