Sosyal medyaya yönelik yaş kısıtlaması Resmi Gazete'de yayımlandı!

Benim ailem çok nadiren telefonlarıma bakar, hiçbir şekilde bir suça karışmadım; böyle olan da var.

Benim ailem çok nadiren telefonlarıma bakar, hiçbir şekilde bir suça karışmadım; böyle olan da var.
Aile kontrolü derken kastetmek istediğim sadece öyle telefonu, biglsayarı alıp bakmak değil. Kimlerle, nerede, ne zaman, nasıl dolaştığın, ne zaman ne yaptığın, topluma karşı nasıl bir tutumda bulunduğun. Olay sadece gidip de telefonu kontrol etmek değil. Sen bu yazdıklarımdan sadece telefonu kontrolü edilen, edilmeyen çocuk saçmalığını anladıysan yazık.

Her yıl aynı mevzu, olacağını pek düşünmüyorum.
Resmi Gazete'de yayınlandıysa kesinlikle olacaktır.
Gerisine katılıyorum, ama GTA konusuna katılmıyorum. GTA 6 ile ilgili bir sürü şey çıkıyor daha oyun çıkmadan, oyunun +18 olması lazım. 16-17 yaşında bir genç de 1-2 yıl bekleyebilir. Zaten sadece bilgisayarı varsa bilgisayara gelmesi 2 yılı bulur.

Bu arada @AHT bana dislike atmışsın, sebebini açıklarsan sevinirim, fikrini merak ediyorum.

Ben de aynı şekilde düşünsem de 16-17 yaş ile 18 in çok bir farkı yok. Oyundaki şeylerin gerçekliğini idrak edebilecek ve küfür, argo, cinsellik gibi şeylere maruz kalabilecekleri yaşlar bunlar. Amerika'da yaş sınırı 17 mesela.

Ama gidip 12-13 yaşında çocukların da oynamaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…