Evdeki masaüstü bilgisayarımda SteelSeries Prime kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarım için de Corsair Harpoon RGB PRO modeli var.
Detaylar
Kim cevapladı?shockedblackguy
Üstün
HyperX Pulsefire Haste kullanıyorum ama kablosuz ve kaliteli bir modele geçmek istiyorum fakat çok pahalı üst seviye modeller
.
Bloody ML160A.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Lenovo Lecoo MS108.
www.epey.com
Lenovo Lecoo MS108 Mouse
Lenovo Lecoo MS108 Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Venom Lethal Protector
Çalışkan
Inca IMG-309
Logitech G502 X Plus kullanıyorum. Bu fareden çok nefret ediliyor ancak ergonomik ve rahat bir şeyler arıyorsanız en iyi seçim bu.
www.logitechg.com
G502 X Plus Kablosuz RGB Oyun Mouse'u | Logitech G
G502 X Plus Mouse Satın Alın. LIGHTFORCE hibrit optik mekanik anahtar teknolojisi, güç tasarruflu oynama algılama, %68 daha hızlı tepki, 8 LED'li RGB veya daha fazla özelliğe sahiptir
AJ159 Apex kullanıyorum. Sanırım kablosuz olduğu için kullanıyorum yoksa Viper Mini ile memnundum. Aralarında öyle ciddi bir fark göremedim switch harici. Gerçekten çok kötü switchleri var AJ159 Apex'in.
EmperorAntares
Uzman
Sonunda dün elime ulaşan SS Prime+ kullanıyorum. Şu anlık fena değil ama alışmam zaman alacak