Sosyal üyelerine özel Techolay Minecraft SMP sunucusu tutar mı?

Forum üyelerinin toplu şekilde iletişimde olacağı tek yerin burası olması en doğrusu olur. Zaten birlikte oyun oynamak isteyen insanlar, konular aracılığıyla birbirlerine ulaşabiliyorlar.

Kitle bunu yapacak kadar düzgün değil, sorun çıkar. Discord sunucuları vardı eskiden, ne olduğunu gördük.

Böyle bir fikrin varsa bana discord üzerinden ulaş nickim lity1447
Fikrim varda nasıl yapabilceğimi bilmiyorum. Tek bildiğim şey sunucu nasıl açılır...
Bir çürük elma çıkıp troll yapar. Sunucuyu falan patlatır.
Kolay kolay kimse yapmaz bence. Oyun içi adının yanına birde techolay adını yazarız.

Kitle bunu yapacak kadar düzgün değil, sorun çıkar. Discord sunucuları vardı eskiden, ne olduğunu gördük.
Açıkcası çok heveslendim buna. Çünkü Kullanıcıları birbirine etkileşimde bulunmasına daha çok teşvik ediyor, daha kolay arkadaşlıklar kurulabilir. Birde discord sunucusu olayı nedir ? Sanırsam kaçırdım orayı.
Anladım ama yine dediğim durumdan dolayı yapılmaz.
Olursa en fazla oyun içi guruplaşma olur. Foruma pek bir etkisi olmaz bence.

Yetkililer olumlu bakarsa ve şu sunucu işleri hakkında daha çok bilgi edinebilirsem yapmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…