Hatayi en basindan liseden yaptigim icin biraz can sikici. MF yerine TM okusam hem derece yapardim hem daha rahat okurdum hem daha mutlu olurdum. Aptallik iste, muhendislik ugruna ilgi alanim olmayan fizik, kimya ve biyoloji ile dolu bir 3 yil gecirdim ve ardindan YKS'de hezimete ugrayip muhendislik de tutturamadim, zortingen oldu :D Istatistik ve Bilgisayar Bilimleri okuyorum. Bolum guzel ama Turkiye'de tutulmuyor. Bu sebeple yurt disi zorlayacagim bu sene.

Turizm rehberliği ege üniversitesinde tekrar tercih dönemi gelse yine burayı yazardım şayet iş imkanı bol mezun olduğunuzda en az 2 dil biliyor oluyorsunuz İspanyolca ve İngilizce daha ilk senem olmasına rağmen günlük gördüğüm şeylere farklı yönden bakmamı sağlayan ve ülkenin kültür ve tarih açısından zenginliğini bana sürekli hatırlatan bir bölüm tercih etmek isteyen olursa özel olarak da anlatabilirim bütün eksi ve artılarıyla.

Gayet memnunsunuz anlaşılan. İsterseniz yeni konu açıp deneyimlerinizi oraya aktarabilirsiniz uzun uzun.

Bölümümle ilgili hükümetin yeni yasa tasarısının bölüme ve turizme nasıl zarar verebileceğini anlattığım bir konum var ve şu anda yasa tasarısının meclisten geçip geçmeyeceği şüpheli olduğundan kaynaklı yeni yasa tasarısı ile beraber bir konu açmayı planlıyorum.

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı %100 İngilizce bölümü mezunuyum. Ben sanırım tekrar yazmazdım. Kültür kısmı güzel de edebiyat kısmı işin içine girince çok da güzel değildi... Her ne kadar bu bölümü okumuş olsam da yazılım sektöründeyim 10 senedir.. :D

Son düzenleme:
Makine mühendisliği. Tekrar yazmazdım. Bilgisayar mühendisliği yazardım. 1. tercihim de öyle idi fakat tutmadı işte..