Sosyal Üyelerinin Okuduğu Bölümler Nedir?

Mezun olanların yurt dışına çıkma hedefi var mı?

Neyi seçerdin?
Oturur sayısal çalışırdım. İngilizce zaten öğreniliyor bir şekilde. İngilizcem ileri seviye olabilir ama sayısaldaki bölümlerin getirdiği kadar fazla bir getirisi yok.

Tecrübe olmuş.

Üstüne koyarsanız daha başarılı olacağınıza şüphe yok bence.

Bu sene geçiyorum
PP'nın sen olduğunu hiç düşünmemiştim genç.

Hocam üstüne bence biraz TYT çalışıp Arap dili ve edebiyatı okuyun.
Aslında dil konusunda tavsiye edilen bölümlerden birisi, okuyan bir arkadaşımda vardı.
Ama benim bölümü bırakmama sebep olanlar nedenlerden biri de bu aslında Arapça'ya benzemesi. Sağdan sola yazılıyor o da mesela. Tekrar dil okuyacak olsam tercihim Fransızca'dan olurdu muhtemelen, az bir şey bildiğimden kaynaklı herhalde. Ama eğer ki bunla ilgili meslek seçilmeyecekse dil her türlü öğrenilir, kolay kolay okuldaki akademik seviye gibi olmayacak ama durum bu.

Ben değilim zaten. Doğru düşünüyorsun.

Tıp. Bir daha olsa yazar mıyım bilmiyorum. Temel bilim yazarım sanırım. Matematik, fizik veya kimya.

Tecrübe olmuş.

Üstüne koyarsanız daha başarılı olacağınıza şüphe yok bence.
Ben hala ticaret adamı olmaktan yanayım. Bir ömrü 3 kuruş maaşa satmak istemiyorum. Cebimizden yetmedi, gençliğimizden verdik. Daha fazla vermeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…