O zaman şov başlasın
.
Detaylar
Kim cevapladı?Talha Yiğit
Yetkin
Helvayı yedik mi ben biraz geriden geldim
ama en çok test edilmesi gereken bence Exceria SATA olmalıydı onerdigimiz bir SSD ne sonuç verecek görürdük en azından.
Test yarıda kaldı, yarı ölü yarı diri bir sonuç var. Müsait olunca paylaşayım.Helvayı yedik mi ben biraz geriden geldimama en çok test edilmesi gereken bence Exceria SATA olmalıydı onerdigimiz bir SSD ne sonuç verecek görürdük en azından.
TurboX merak edenleri anlıyorum. Ama bence forumda önerilen ve insanların kararsız kaldığı markalar seçilebilir. Mesela Lexar, Parriot SSD'ler denenebilir.
Yani TurboX ve türevleri garanti kötü olacak. Çin'de rastgele üretilip marka basılan JD, TurboX vb. dışında da test yapılmalı. Bildiğimiz şeyleri tekrar kanıtlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Yani TurboX ve türevleri garanti kötü olacak. Çin'de rastgele üretilip marka basılan JD, TurboX vb. dışında da test yapılmalı. Bildiğimiz şeyleri tekrar kanıtlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Varsa istediğiniz bir ürün test edeyim, boşta 2-3 sistem var.TurboX merak edenleri anlıyorum. Ama bence forumda önerilen ve insanların kararsız kaldığı markalar seçilebilir. Mesela Lexar, Parriot SSD'ler denenebilir.
TurboX'i bozamadım ilginç bir şekilde. Bayağı bir açık durdu sistem 2-3 ay. En son sistem elden çıkınca SSD boşta kaldı. Ben de eski dizüstü bilgisayarıma takıp kullanmaya devam ettim.
Bu sefer bir M.2'yi test edebilirim. Z170 ile ufak bir platform kurabilirim. Açayım mı yeni konu?
Talha Yiğit
Yetkin
Varsa istediğiniz bir ürün test edeyim, boşta 2-3 sistem var.
Turbox'i bozamadım ilginç bir şekilde. Bayağı bir açık durdu sistem 2-3 ay. En son sistem elden çıkınca SSD boşta kaldı. Ben de eski dizüstü bilgisayarıma takıp kullanmaya devam ettim.
Bu sefer bir M.2'yi test edebilirim. Z170 ile ufak bir platform kurabilirim. Açayım mı yeni konu?![]()
Exceria G2 - SN580 - KC3000 var mı arttıran
@Recep Baltaş hocam siz uzun zaman önce bir ara james eşeğin JD1000 Pro modeline ölüm testi yapıyordunuz. Hatırladığım kadarıyla bileşenleri kaliteli bir SSD idi. Onun en son durumu ne olmuştu? Yıllar önce olduğu için gelişmeleri takip edemedim
.
O SSD hala yaşıyor ama Technopat'tan ayrılınca test yarım kaldı maalesef. Şu anda da evde olduğum için PC'yi 7/24 açık bırakamıyorum. Ofise geçersek hatırlat, tekrar testine başlarız.@Recep Baltaş hocam siz uzun zaman önce bir ara james eşeğin JD1000 Pro modeline ölüm testi yapıyordunuz. Hatırladığım kadarıyla bileşenleri kaliteli bir SSD idi. Onun en son durumu ne olmuştu? Yıllar önce olduğu için gelişmeleri takip edemedim.
Exceria'yı yapmayı çok istiyorum. Peynir ekmek gibi satılıyor mübarek.Exceria G2 - SN580 - KC3000 var mı arttıran. Bence iyi olur hocam
Talha Yiğit
Yetkin
Exceria'yı yapmayı çok istiyorum. Peynir ekmek gibi satılıyor mübarek.
Evet hocam büyük firmalarda stok yok sanırsam şu an ovy var bilindik olarak öyle duruyor bir G2 patlar
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-