Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde özellikle SSD çeşitliliği çok arttı ve hangi modeli alacağımızı şaşırdık. Uygun fiyatlı performansı düşük SSD'lerden tutun, yüksek fiyatlı sahte SSD'lere kadar iş gitti.

Bu konuyu açış amacım şu, uygun fiyatıyla dikkatinizi çeken SSD'lerden birisini alıp ölüm testine sokmak istiyorum. Konunun altına yazılıp en çok beğeni alan 3 SSD için ayrı bir anket açacağım. Ardından anketin sonucunda kazanan SSD'yi sizler için satın alıp ölüm testine sokacağım. taşınılabilir olmayan her türden SSD için maksimum 500GB olan bir modeli alacağım ve teste sokacağım. Testi aşama aşama videoya kaydedeceğim.

Bundan sonrası sizde, konunun altına varsa istediğiniz bir modeli, aklınıza gelmiyorsa herhangi bir kullanıcının yazdığı SSD'yi beğenerek oylamaya katılın. 1 hafta boyunca istediğiniz modeli yazabilirsiniz. Burada aradığım tek kriter high-end yani tepe modellerden birini yazmamanız.

Başlasın kapışma!

Bunu çok merak ediyorum.

Zaten alınmayacak dandik marka SSD'ler yerine kafada acaba sorusunu oluşturan modelleri alsanız hem faydalı bir iş olur hem de merakımız gider. Sizi de çok zorlamaması açısından, 120 GB'lik şu modellere bi bakın derim, özellikle Colorful ve Hikvision:

Zaten alınmayacak dandik marka SSD'ler yerine kafada acaba sorusunu oluşturan modelleri alsanız hem faydalı bir iş olur hem de merakımız gider. Sizi de çok zorlamaması açısından, 120 GB'lik şu modellere bi bakın derim, özellikle Colorful ve Hikvision:

İkisini aynı anda test ederiz sıkıntı yok :).

Şunların sağlamlığını oldukça merak ediyorum ve son olarak;

Şu Turbox zımbırtısı ne kadar sağlammış görelim.

Son düzenleyen: Moderatör: