Zaten alınmayacak dandik marka SSD'ler yerine kafada acaba sorusunu oluşturan modelleri alsanız hem faydalı bir iş olur hem de merakımız gider. Sizi de çok zorlamaması açısından, 120 GB'lik şu modellere bi bakın derim, özellikle Colorful ve Hikvision:

Hikvision E100 128 GB bende merak ediyorum. 2 tane sisteme taktım canlandırdı ama ne kadar ömürlüdür merak ediyorum.

Samsung SSD'lerin ömrü az diyenler vardı, 990 PRO gibi pahalı bir SSD denenebilir bence. Tabii bütçe sınırsızsa.
Bu SSD'nin kanıtlaması gereken bir durumu yok. Sorumuz 'Hangi BMW arabayı kilometre testine sokalım?' olsaydı, sizin yazdığınız mesaj 'Hangi Mazda aracı kilometre tesine sokalım?' olurdu.

Örneği şu açıdan verdim, BMW en çok arıza yapan otomobil markası iken Mazda en az arıza yapan otomobil markasıdır.

Şu üçlüyü çok merak ediyorum çünkü hepsi de o kadar kötü olmaması gereken fakat yine de sevmediğimiz diskler
Exceria SATA, içinde P11s var, PNY CS900deki kontrolcünün güçsüzü

Kendi kontrolcüsü fakat güçsüz ve DRAMsiz eski maviye göre

Ucuz, SMI2258XT var fakat MLCli

Zaten Turboxlar ve diğerleri çöp bunu biliyoruz, alınabilir fiyatta kafamızı karıştıran diskleri kontrol edebilirsek çok daha iyi olur.