Aynı şarj aletinin milyon kere indirim konusunu görüyorum. Oyun desen alacak olan adam zaten indirimleri takip ediyor. Az önce de 2250 TL'den 1800 TL'ye "450 TLcik" düşen GoW Ragnarok konusunda indirimi eleştirdim diye ceza aldım zaten. Balon konular bunlar.
1764513262335.webp

Sonuç olarak o bir indirim, konu da bir indirim konusu. Kayda değer değil dediğiniz indirim de %20'ye denk geliyor. Daha çok düşer bekleyin demek ayrı, fiyatını hak etmez almayın demek ayrı, yukarıdaki gibi sırf açmış olmaya açıyorsunuz demek ayrı. Aldığınız ceza sonuna kadar doğru.
Ayrıca oradaki olay o 450 TL'yi verebilmekten ibaret değil. İndirim indirimdir, neden yararlanmayayım? Geçen BF6'yı aldım, 70 dolar oyun. 1 dolara EA Play aldım ki 7 dolar daha insin diye fiyatı. Veremez miydim onu? Verirdim. Ama vermeden de alabiliyorsam neden vereyim?

Aynı şarj aletinin milyon kere indirim konusunu görüyorum. Oyun desen alacak olan adam zaten indirimleri takip ediyor. Az önce de 2250 TL'den 1800 TL'ye "450 tlcik" düşen GoW Ragnarok konusunda indirimi eleştirdim diye ceza aldım zaten. Balon konular bunlar.

Göz ardı et. Dünya etrafında dönmüyor.

Son zamanlarda özellikle şarj aletlerinde her gün indirim konusu görmeye başladım. Bunun gereği nedir? Şarj aleti alacak insan indirim kovalamaz genelde. Acil bir şeydir. Kaldı ki her gün yani
Görmezden gel tuşuna basabilirsiniz.
Firmalar teker teker kaldırdı adaptörleri şahsen sadece ben aileme bu ay 6 tane Spigen adaptör aldım sosyal konuları sayesinde.

Eki Görüntüle 206731
Sonuç olarak o bir indirim, konu da bir indirim konusu. Kayda değer değil dediğiniz indirim de %20'ye denk geliyor. Daha çok düşer bekleyin demek ayrı, fiyatını hak etmez almayın demek ayrı, yukarıdaki gibi sırf açmış olmaya açıyorsunuz demek ayrı. Aldığınız ceza sonuna kadar doğru.
Ayrıca oradaki olay o 450 TL'yi verebilmekten ibaret değil. İndirim indirimdir, neden yararlanmayayım? Geçen BF6'yı aldım, 70 dolar oyun. 1 dolara EA Play aldım ki 7 dolar daha insin diye fiyatı. Veremez miydim onu? Verirdim. Ama vermeden de alabiliyorsam neden vereyim?
Size katılmıyorum.

Arkadaşa özel konu açma süresi kısaltması yapmıyoruz, bekleme süresi sona erince yeni konuyu açıyor. Burada tam olarak sıkıntı ne? Adam hakkını kullanırken arada başka üyeler tarafından konu açılmıyor diye veya az konu açılıyor diye ana sayfada o kişinin açtığı konular birikiyor diye adama uyarı mı verelim?

Hepsiburada indirimlerini gereksiz buluyorsan kategoriyi engelleyebilirsin.

Bu mantikla bilginizin olmadigi konulari da ana sayfanizda goruyorsunuz ama o konulara gereksiz demiyorsunuz. Tam olarak fark ne? Indirimi paylasilan urunler ilginizi cekmiyor veya fiyati ilginizi cekmiyor diye o kategorilere veya acan uyelere duzenleme veya yaptirim uygulanmayacak.
Ben yaptırım uygulanmasını istiyorum dememişim ki zaten? Nerede yazıyor bu?
Kisitlama yapılıyor da demedim.
Ben Hepsiburada konuları gereksiz de demedim.
Tek bir konuya sığdırılabilecek şeylerin 80 konuya bolunmesinden rahatsız olduğumu söyledim. Kategori engellemek de çözüm değil, iyi forumlar.

Tek bir konuya sığdırılabilecek şeylerin 80 konuya bolunmesinden rahatsız olduğumu söyledim. Kategori engellemek de çözüm değil, iyi sosyaller.

Ben de anlayamadım gereksiz gerginlik yaratılıyor.

Bir gerginlik oluşturulduğu yok, kastedilen yanlış anlaşılıyor.
Kurallar dahilinde açılıyor bu konular yani, demek istenen o orada. Herkes açma izni olduğu kadar açabilir konu.
Aynı şekilde Hepsiburada indirimleri de tüm sayfayı kaplıyor. İşe yarar indirimler aşağıda kalıyor.
Buradaki mesaj işe yaramadıklarını ima etmekte.
Tek bir konuya sığdırılabilecek şeylerin 80 konuya bolunmesinden rahatsız olduğumu söyledim.
Kimisini farklı üyeler açıyor, kimisi daha fazla etkileşim için ayrı ayrı açıyor, spesifik olarak neye indirim yapıldığının başlıkta ayrı yazmasının daha dikkat çekici olduğu da gerçek.
Kategori engellemek de çözüm değil.
Kusura bakmayın ama buna biz ne yapalım :D? Sıcak Fırsatlar'a gidildiğinde zaten bu iki kategori ayrı, üstüne üstlük kategori göz ardı etme özelliği var, kişi göz ardı özelliği var, her türlü şey zaten sağlanmış. Hem SF'ye girmeyeyim, hem kategori engellemeyeyim, ama bunlar da gözüme çarpmasın, tüm üyeler de bitişik açsın konuları... Yanına latte de getirmemi ister miydiniz :)

Tek bir konuya sığdırılabilecek şeylerin 80 konuya bolunmesinden rahatsız olduğumu söyledim.
Bu rahatsizliginiza bir cozum yok cunku tamamen forum kurallari dahilinde yapilan bir serbestlik bu. Ayrica indirimlerin hepsi ayni anda olmayabilir. Indirimleri tek tek gormek istemiyorsunuz diye buna yonelik bir duzeltme yapamayiz. Herkese her seyi begendiremeyiz.
Gerginlik yaratmiyoruz. Her caninizin istedigi seyin yapilmasini istiyorsunuz.

Aynı şarj aletinin milyon kere indirim konusunu görüyorum.
Tamamen ayni indirim konusu ise ve fiyat da ayni ise raporlayin, silinir. Bu tarz konulari siliyoruz zaten onceden acilmissa.
Oyun desen alacak olan adam zaten indirimleri takip ediyor.
Bu mantikla Google'a yazinca da pek cok soruya cevap bulabilirsin, o zaman forum niye var?

@The Man From Earth
Yok sizden bir şey istemiyorum sağ olun. Ziyadesiyle de gerginlik yaratıldığı aşikar şahsımca. Durumun can sıkıcılığı devam edecek ve çözüm odaklı bir şeyin de gerçekleşmeyeceği belli.
İstegim de gerçekleşmeyeceği için boş polemiğe girip tartışmayı devam ettirmeyeceğim.

Okuduğum kadarıyla Serdar zaten açılan konuya muhalif kalmış. Üstüne bir de direkt olarak vediginiz cevap da kişiye göre gerginlik yaratabilir, gericisiniz.

Neyi dayatıyorum size merak ettim şimdi.🤔

Belki tam olarak gerginlik yaratan budur. Benim bu konudaki mesajlarımı okursanız herhangi bir şey istemediğimi, üstelik konu sahibinin saçma bir görüş içinde olduğunu söylüyorum. Ancak söylemediğim bir şeyi söylemişim/istemişim gibi söylerseniz tabii ki gerginlik çıkar. Burada moderatör olan taraf siz olduğunuz için büyük ihtimalle ben de bu gerginliği devam ettirirsem uyarıyı ben alacağım. O yüzden uzatmayacağım.