Rav3nnd

Deneyimli
Makaleler
4
Değerli hocalarım, arkadaşlarım, üyelerimiz Sosyal'de görmek istediğiniz rehberler var mı?

Konuyu açma sebebim şu aslında birçok rehber konusunda eksiklik var, görenler Sosyal'de görmek istediği rehberleri falan yazarlarsa ben ya da bilen diğer hocalarımız bununla ilgili olarak bir rehber açar. Bu sayede herkes bilgilenmiş olur hem de Sosyalimiz büyür.

Arkadaşlar yapacağınız öneriler her şey hakkında olabilir burası sadece teknoloji forumu değil. Teknoloji içeriği tabiki daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC modifikasayon tarafında eksik var bu forum özelinde olmamakla beraber. Mesela PC parçaları boyama rehberi gelse güzel olur. Cesaret edemeyip sırf beyaz diye parçalara fazladan para vermez böylece insanlar.

Winlator ile APS3E hakkında rehber olabilirdi.
Hocam biraz forumda gezdiğimde Winlator için bir konu olduğunu gördüm, Winlator için olmasa da APS3E hakkında yapabilirim yada @THE KEROXEA hocamda mobil konusunda yetkin birisi o da yapabilirim.

Hocam biraz forumda gezdiğimde Winlator için bir konu olduğunu gördüm, Winlator için olmasa da APS3E hakkında yapabilirim yada @THE KEROXEA hocamda mobil konusunda yetkin birisi o da yapabilirim.

Sağolun hocam, bu daha iyiydi bence :D

Samsung, intel, tsmc gibi firmaların Döküm adı verilen şeyi nasıl yaptığına dair bir rehber bulunmuyor. Çok isterim öyle bir rehber olmasını.
ASML diye Hollandalı bir şirket var, Litografi makinalarını onlar üretiyor. Kullanılan optikleri Alman optik firması olan Zeiss'den sağlıyorlar. TSMC ASML cihazlarını kullanıyor.

Asml diye Hollanda'lı bir şirket var, litografi makinelarını onlar üretiyor. Kullanılan optikleri alman optik firması olan Zeiss'den sağlıyorlar. TSMC asml cihazlarını kullanıyor.

Hocam teşekkürler ama olmasını istediğim şey bu kadar kısa bir metin değil. Yine de teşekkürler bilgi için.