Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 18 Mayıs 2026 #11 uintptr dedi: Moderatör olduğum dönem benim için çok komik bir dönemdi. Genişletmek için tıkla... Sizi hatırlıyorum gibi. Ben bu siteye üye olmadan önce troll üyelerle uğraşıyordunuz. Hele ki III.Osman'la .
uintptr dedi: Moderatör olduğum dönem benim için çok komik bir dönemdi. Genişletmek için tıkla... Sizi hatırlıyorum gibi. Ben bu siteye üye olmadan önce troll üyelerle uğraşıyordunuz. Hele ki III.Osman'la .
uintptr Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.344 18 Mayıs 2026 #12 Bruhistan dedi: Sizi hatırlıyorum gibi. Ben bu siteye üye olmadan önce troll üyelerle uğraşıyordunuz. Hele ki III.Osman'la . Genişletmek için tıkla... Osmanı banladığımız gün, kurban kesmiştik sitenin girişinde.
Bruhistan dedi: Sizi hatırlıyorum gibi. Ben bu siteye üye olmadan önce troll üyelerle uğraşıyordunuz. Hele ki III.Osman'la . Genişletmek için tıkla... Osmanı banladığımız gün, kurban kesmiştik sitenin girişinde.